Najlepiej by bylo! Macie jakieś koszule do polecenia? Ja uwielbiam spać w dużych męskich koszulkach a koszuli nocnej nigdy nie miałam wiec kompletnie zielona jestem w tym temacie. Co powinna mieć taka "idealna"?A już zdążyło być miło..
Znów się zaczyna [emoji2358]
Możemy wrócić do tematu ciuszkow? [emoji3526]
reklama
.Asha.
Fanka BB :)
Naturalny skład! Cierpiałam bo miałam taka z dużą ilością sztuczności a w szpitalu jest gorąco plus po urodzeniu maluszka też strasznie się pociłam. Nie polecam zapięcia na guzikiNajlepiej by bylo! Macie jakieś koszule do polecenia? Ja uwielbiam spać w dużych męskich koszulkach a koszuli nocnej nigdy nie miałam wiec kompletnie zielona jestem w tym temacie. Co powinna mieć taka "idealna"?
Skoro nie zapięcie na guziki,to jakie ? Ja jestem strasznie wrażliwa na materiał bo jestem alergikiem i mam uczulenie chyba na pol tego swiata! Na pewno będę szukała jakiejś z naturalnym składem, wygoda w szpitalu jest bardzo ważna. W końcu będziemy po porodzieNaturalny skład! Cierpiałam bo miałam taka z dużą ilością sztuczności a w szpitalu jest gorąco plus po urodzeniu maluszka też strasznie się pociłam. Nie polecam zapięcia na guziki
KasikP
Duży wybór koszul jest u mamaginekolog jaka jakość nie wiem. Ja mam z italia fashion i byłam zadowolona
czekamnaskarb
Odchodząc od nas mówiłaś coś innego, świadczy o tym, że jesteś dwulicowa, bo do nas pisałaś coś innego a tu na ogólnym jakiś atak.przecież po moim wyjściu podobno "atmosfera sama się oczyszczała " nie mam czasu pisać tylu postów a wy tam pełnicie rolę gestapo
ja miałam jedną fajną z dwoma zamkami po skosie na obie piersi i sprawdzała się dużo lepiej niż taka rozpinana na guziki. Aaa.. I pamiętajcie żeby koszula nie była zbyt krótka. Niezbyt to komfortowa sytuacja chodzić w krótkiej co ledwo tylek zasłania. A... jeśli w szpitalu będzie gorąco (a może być) to nie będzie się chciało szlafroka dodatkowo zakładać.Skoro nie zapięcie na guziki,to jakie ? Ja jestem strasznie wrażliwa na materiał bo jestem alergikiem i mam uczulenie chyba na pol tego swiata! Na pewno będę szukała jakiejś z naturalnym składem, wygoda w szpitalu jest bardzo ważna. W końcu będziemy po porodzie
Dariuszka90
z mojej strony nie widzę ataku. Napisałam swoje zdanie o atmosferze na forum prywatnym. Wy przyszlyscie i zrobilyście tutaj atak. Ładnie się z Wami pożegnałam, prawda, ale zostałam w moment usunięta z komentarzem że po mnie powietrze samo się oczyszcza. Dodatkowo wczorajsze odpowiedzi niektórych z Was świadczą o tym samym więc no sorryOdchodząc od nas mówiłaś coś innego, świadczy o tym, że jesteś dwulicowa, bo do nas pisałaś coś innego a tu na ogólnym jakiś atak.
reklama
Monika113
Zaciekawiona BB
Właśnie mam to samo pytanie do Ciebie (napisałam Ci wiadomość)a powiedz mi masz już wybrany szpital w którym chciałabyś rodzic?
Zastanawiam się nad Polną lub Świętej Rodziny sama żadnego punktu odniesienia nie mam, wiem tylko tyle co mi opowiadały koleżanki a na kiedy masz mniej więcej termin?
Podziel się: