Rozgryzłaś nas wszystkie, fałszywie się cieszymy bo jesteśmy zastraszone przez moderatorki jak na to wpadłaś?Nie inne dziewczyny nie umieją wam w prost tego napisać … ale codziennie miło się uśmiechają ja się was nie boje a to forum jest moje i wypad !
reklama
.Asha.
Fanka BB :)
Czy my pozwoliłyśmy Ci się odezwać?! (moderatorki)Rozgryzłaś nas wszystkie, fałszywie się cieszymy bo jesteśmy zastraszone przez moderatorki [emoji33] jak na to wpadłaś?
[emoji8][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
.Asha.
Mamy to gdzieś. To Wy jesteście nienormalne [emoji16]W życiu nie zgadniecie …
Mimo ze ty tam siedzieliście na straży to i tak wam nic nie powiedzą [emoji6] za to my na priv mamy ubaw [emoji85][emoji23]
Tak, to jest zupełnie normalne. Gratuluję rozrywki wysokich lotówW życiu nie zgadniecie …
Mimo ze ty tam siedzieliście na straży to i tak wam nic nie powiedzą za to my na priv mamy ubaw
Oj przepraszam, kłaniam się nisko i czym prędzej wracam do szeregu.Czy my pozwoliłyśmy Ci się odezwać?! (moderatorki)
[emoji8][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
GrzelaczkaSyl1995
Zaciekawiona BB
Dziewczyny.. Mamy tak sie nie zachowują. Nie uważacie ze u dziewczyn z brzuszkami powinno być jakieś opanowanie niż plucie jadem? Niech któraś będzie mądrzejsza, bo niepotrzebnie dodajecie sobie stresu. Pomyślcie o swoich maluszkach. Może warto założyć grupę swoich dziewczyn?
Ewelina @
Założyłam ta grupę i chciałam się na niej czuć na luzie … gdybym wiedziała ze tak będzie na prywatnej to nie zostawiła bym tutaj tych dziewczyn … ale człowiek się uczy
Teraz już nigdzie nie można być … bo nawet tutaj przyjdą i swoje wrzuca
Teraz już nigdzie nie można być … bo nawet tutaj przyjdą i swoje wrzuca
reklama
A skąd takie chore zainteresowanie grupą prywatną skoro nie chcecie w niej uczestniczyć?? To jakiś fetysz czy coś...W życiu nie zgadniecie …
Mimo ze ty tam siedzieliście na straży to i tak wam nic nie powiedzą za to my na priv mamy ubaw
Sama podziękowałaś za uczestnictwo a teraz chorobliwie starsza sie nadążać za życiem prywatnej grupy.
Tematy macierzyństwa, które tam poruszamy są tak śmieszne i różnią się od tych na publicznych forach??
Nikt nikogo tam na siłę nie trzymał a jeżeli miałaś jakiś żal i coś do powiedzenia to mogłaś to zrobić na starej grupie wcześniej a nie wyciągać na publicznym forum tym bardziej, że już kilka dziewczyn tutaj prosiło o zakończenie tego tematu.
Podziel się: