reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2021

Ja miewam czesto wzdęcia, szczególnie wieczorem, powiedziałam sobie ze postaram się nie podjadać słodyczy chociaż bardzo mi z tym ciężko 😊 mam taki wzdęty brzuch a rano ani śladu, w ogóle dopiero zaczyna pokazywać mi się brzuszek ciążowy 😊
Mi też zaczęły wzdęcia dokuczać 😑 Czasami mam taki brzuszek jakby 5 miesiąc już, ( jest 3), a czasami ledwo co widać. Do słodyczy za to wyjątkowo mnie nie ciągnie tym razem, czekoladę omijam, a to zawsze był mój przysmak. Śmieszne jak się zmieniają nawyki i zachcianki w ciąży 🙂

reklama
Witajcie kobietki. Dawno mnie tutaj nie było. Odcięłam się na chwilę bo było tu trochę smutnych histori i się trochę stresowałam. Wczoraj zaczął mi się 12tc . Trochę odetchnęłam że teraz to już z górki, ale dziś rano przy porannej toalecie zauważyłam jasno brązowy śluz na papierze . Nie było świeżej krwi, poprostu sluz tyle że brązowy. Strasznie się że stresowałam 😥😢😢

Ja też ze trzy razy miałam taki sluz zabarwiony. Ale wszystko jest ok.
Bardzo mnie pocieszyłaś...to niby moja druga ciąża, ale przechodzę ją zupełnie inaczej. Teraz jest czysto i nic nie leci ... mam zapalenie zatok i mam nadzieję że to przez tą infekcje. Jak byłam u gin 4 tyg temu to mowila że mam delikatna nadżerkę...podobno to też może się przyczynić dla plamień. strasznie panikuje 😕

Bardzo mnie pocieszyłaś...to niby moja druga ciąża, ale przechodzę ją zupełnie inaczej. Teraz jest czysto i nic nie leci ... mam zapalenie zatok i mam nadzieję że to przez tą infekcje. Jak byłam u gin 4 tyg temu to mowila że mam delikatna nadżerkę...podobno to też może się przyczynić dla plamień. strasznie panikuje 😕
Współczuję zapalenia zatok, miałam w drugiej ciąży i się trochę namęczyłam, bo za dużo nie można było zrobić. Co do plamienia, nie martw się, pewnie rzeczywiście ta nadżerka daje znać o sobie. To już 12 tydzień, więc najgorszy czas minął 🙂 Jeśli tylko możesz odpoczywaj i nie stresuj się, bo to nic nie pomoże, jedynie odwrotnie. Rozumiem Cię doskonale ❤️

U mnie niestety w śluzie pojawiła się niteczka świeżej krwi 😭 mialam badanie wziernikiem i nie ma krwawienia , jest czysto. We wtorek rano usg maluszka. Trzymajcie kciuki 🙏

nie stresuj się. Idź do lekarza choćby po to żeby usłyszeć ze jest wszystko w porządku. Napewno będzie dobrze 😊

Cześć dziewczyny!
A ja mam dwa terminy porodu 🤭 jeden według miesiączki na 6 grudnia, a drugi według usg na 1 grudnia.
Życzę wszystkim dużo zdrówka!

reklama
Do góry