Ciekawa996
Aktywna w BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zrobiłaś betę oraz jest wzrost po 48h? Wg OM jesteś w ponad 6tc. O której masz wizytę u lekarza?24 kwietnia powinnam dostać okresu 27 wykonałam dwa testy były dwie sale kreski
Marzec? Na pewno? Ja miałam OM 24.03 i jestem w 6+5 tc, do zapłodnienia doszlo koło 8-9 kwiet
O 15.40Zrobiłaś betę oraz jest wzrost po 48h? Wg OM jesteś w ponad 6tc. O której masz wizytę u lekarza?
Beta też nie wyjdzie bo przy pustym jajeczku też idzie do góryO 15.
A jak długie masz cykle?Beta też nie wyjdzie bo przy pustym jajeczku też idzie do góry
Ja nie mam żadnego plamienia , normalnie piersi mam nabrzmiale bolą mnie , brzuch boli czasem jak na okres ale przestaje , mam problemy z wypróżnianiem , i wielką ochotę na mlekoNie kochana wyjątkowo nie miałam żadnych objawów prócz tego jeszcze plamiłam i pierwszy raz dostałam dupchaston
30-32 dniA jak długie masz cykle?
Mnie to daje do myślenia że jeszcze jest szansza że jak robiłam testy to były słabe kreski30-32 dni
30-32A jak długie masz cykle?