śpię czasem na brzuchu z jedna ugiętą nogaDziewczyny a jak jest u was ze spaniem na brzuchu ? Ja uwielbiam ale teraz tak bezpośrednio na nim spać nie mogę bo mam wrażenie że mi coś przeszkadza albo to świadomość że mam malutka fasolkę i nie chce jej gnieść
reklama
KasikP
Fanka BB :)
Ja nie wiem jak z waga bo się nie waze i dobrze mi z tym a na pierwszej wizycie tez mnie nie ważyła Pani doktor i dobrze Na brzuchu śpię uwielbiam ale ostatnio coś macice czuje już się powiększyła wiec jedna nogę muszę mieć ugiętą.
Sayurii
Dziewczyny mam problem dwa tygodnie temu robiłam badanie moczu i wyszły mi bakterie zrobiłam posiew i się potwierdziło że da bakterie napisałam do mojego ginelologa że te bakterie to nic strasznego bo to normalne bakterie zasiedlające pochwę i cewke moczową i nic na to nie bierzemy tym bardziej jak nie mam objawów. Ale od dwóch dni czuje ze mnie szczypie przy oddawaniu moczu i po za w normalnych funkcjonowaniu również. Chce we wtorek powtórzyć mocz i posiew. Ale bardzo się boję że to coś poważniejszego. Wizytę u mojego ginelologa mam dopiero 28maja. Na ten czas chce brać jakiś zurawit bo mąż kupił, czy miałyście z tym do czynienia? Ile razy dziennie ten zurawit brać? Co mogłabym jeszcze pić/jeść żeby było lepiej po za antybiotykiem którego wolałabym nie stosować.
Paradoksalna
Oj wiem co czujesz, ja mam dopiero o 18 jutro... mam nadzieje, ze moje maleństwo urosło bo piątkowe usg mnie martwi... niby serduszko jest i w ogóle, ale nie zmierzyła prędkości i tak tylko na odwal się zmierzyła ten zarodek, nawet nie zrobiła zbliżenia... dziś dużo gotuje, sprzątam, trochę z córka spędzam czas, jutro dużo pracy to jakoś sonie radzę ale i tak czuje takie uczucie w ciele nieprzyjemne gdy się na coś czeka z niecierpliwością...Dam znać koniecznie. Dłuży mi się ten dzisiejszy dzień. Już bym chciała być po wizytach jutro
To czekanie jest najgorszeOj wiem co czujesz, ja mam dopiero o 18 jutro... mam nadzieje, ze moje maleństwo urosło bo piątkowe usg mnie martwi... niby serduszko jest i w ogóle, ale nie zmierzyła prędkości i tak tylko na odwal się zmierzyła ten zarodek, nawet nie zrobiła zbliżenia... dziś dużo gotuje, sprzątam, trochę z córka spędzam czas, jutro dużo pracy to jakoś sonie radzę ale i tak czuje takie uczucie w ciele nieprzyjemne gdy się na coś czeka z niecierpliwością...
Ja piłam sok z żurawiny i spałam bez bielizny. Miałam nieliczne bakterie i lekocyty, a 2 tygodnie później było czysto.Dziewczyny mam problem dwa tygodnie temu robiłam badanie moczu i wyszły mi bakterie zrobiłam posiew i się potwierdziło że da bakterie napisałam do mojego ginelologa że te bakterie to nic strasznego bo to normalne bakterie zasiedlające pochwę i cewke moczową i nic na to nie bierzemy tym bardziej jak nie mam objawów. Ale od dwóch dni czuje ze mnie szczypie przy oddawaniu moczu i po za w normalnych funkcjonowaniu również. Chce we wtorek powtórzyć mocz i posiew. Ale bardzo się boję że to coś poważniejszego. Wizytę u mojego ginelologa mam dopiero 28maja. Na ten czas chce brać jakiś zurawit bo mąż kupił, czy miałyście z tym do czynienia? Ile razy dziennie ten zurawit brać? Co mogłabym jeszcze pić/jeść żeby było lepiej po za antybiotykiem którego wolałabym nie stosować.
KasikP
Żurawit 3x1 i dużo soku z żurawiny. Powtórz badania i jak znów wyjdzie infekcja to idź wcześniej do lekarza nie ma na co czekać.Dziewczyny mam problem dwa tygodnie temu robiłam badanie moczu i wyszły mi bakterie zrobiłam posiew i się potwierdziło że da bakterie napisałam do mojego ginelologa że te bakterie to nic strasznego bo to normalne bakterie zasiedlające pochwę i cewke moczową i nic na to nie bierzemy tym bardziej jak nie mam objawów. Ale od dwóch dni czuje ze mnie szczypie przy oddawaniu moczu i po za w normalnych funkcjonowaniu również. Chce we wtorek powtórzyć mocz i posiew. Ale bardzo się boję że to coś poważniejszego. Wizytę u mojego ginelologa mam dopiero 28maja. Na ten czas chce brać jakiś zurawit bo mąż kupił, czy miałyście z tym do czynienia? Ile razy dziennie ten zurawit brać? Co mogłabym jeszcze pić/jeść żeby było lepiej po za antybiotykiem którego wolałabym nie stosować.
Paradoksalna
Oj ja muszę się warzyć... ja mam metabolizm tak spieprzony przez wcześniejsze problemy z odżywianiem... muszę się bardzo pilnować, dlatego tez przeszłam na katering pudełkowy bo mam pewność, ze wszystko jest zrównoważone i odpowiednia ilość kalorii i dobra makro, sama sobie gotuje tylko w niedziele ale i tak ostroznie, nie poniesie mnie w tej ciąży, nie ma opcjiJa nie wiem jak z waga bo się nie waze i dobrze mi z tym a na pierwszej wizycie tez mnie nie ważyła Pani doktor i dobrze.
reklama
Ewelina @
Dziewczyny mam problem dwa tygodnie temu robiłam badanie moczu i wyszły mi bakterie zrobiłam posiew i się potwierdziło że da bakterie napisałam do mojego ginelologa że te bakterie to nic strasznego bo to normalne bakterie zasiedlające pochwę i cewke moczową i nic na to nie bierzemy tym bardziej jak nie mam objawów. Ale od dwóch dni czuje ze mnie szczypie przy oddawaniu moczu i po za w normalnych funkcjonowaniu również. Chce we wtorek powtórzyć mocz i posiew. Ale bardzo się boję że to coś poważniejszego. Wizytę u mojego ginelologa mam dopiero 28maja. Na ten czas chce brać jakiś zurawit bo mąż kupił, czy miałyście z tym do czynienia? Ile razy dziennie ten zurawit brać? Co mogłabym jeszcze pić/jeść żeby było lepiej po za antybiotykiem którego wolałabym nie stosować.
U mnie dopiero antybiotyk pomógł ciężko było nawet siedzieć ... cały czas bolało jak bym zwlekała 3 dni to pewnie i krew bym widziała
Podziel się: