reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2021

Cześć. Jestem w 9 tc. To moja 4 ciąża, niestety trzeciej nie udało mi się donosić. Na szczęście maleństwu bije serduszko i lekarz mówi że jest wszystko w porządku. Niestety nadal bardzo się boję. Termin mam na 13.12💓 Cieszę się, że jesteście. Będzie mi raźniej 🙂

reklama
Tylko dziewczyny, martwi mnie wielkość zarodka, ma 0,26 cm, nie jest za małe, gdzieś wyczytałam, ze w 6 tc ma 6 mm... jak to u Was było w tc z wielkością fasolki? Wiem, ze chciałam się nie stresować xD dopiero co o tym pisałam, ale no nie mogę bo ciagle coś a nie przeskoczę tego jak bardzo mi zależy 😅😅😅
Mój okruszek w 5t3d miał 1,63mm 😁 i mam chyba 3-4 dni różnicy wieku ciąży względem okresu 🙂 nie martw się, niech dzidzia rośnie

Mój okruszek w 5t3d miał 1,63mm 😁 i mam chyba 3-4 dni różnicy wieku ciąży względem okresu 🙂 nie martw się, niech dzidzia rośnie
Dziękuje kochana! :) jeszcze w poniedziałek pójdę na dodatkowe usg, takie dokładniejsze, tak dla świętego spokoju, ale już bardziej zaczynam się cieszyć z tej ciąży, choc mdłości dziś podle i jestem super zmęczona to cieszę się z tych objawów :p

reklama
Jak się czujecie dzis dziewczyny? :)
Ja dziś jestem wybitnie zmęczona, strasznie mnie mdli i nic mi nie smakuje, najchętniej bym spała, nie wiem co ze sobą zrobić na nic nie mam siły... A dziś jadę do rodziców, mam ciężko chorą mamę i strasznie stresuje mnie przebywanie obok niej... można tylko patrzeć jak ta choroba ją zabiera, chociaż już teraz jest tylko czystym instynktem w zdegenerowanym ciele... w oczach otępienie... popłacze się... ma pląsawicę huntingtona.... Do dziś nie wierze, ze ja nie odziedziczyłam po niej tego cholerstwa...

Do góry