reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2021

reklama
Dziekuje bardzo za wsparcie 💋
Mimo wszystko ciezko mi nie uwierzyc ze bedzis dobrze .. Przy becie hcg 750 powinno byc chyba jednak cos widac .. Mysle o tym szpitalu ..moze jutro sie wybiore .. Chyba ze wytrzymam juz do poniedzkalku . Patrze na innych ginekologow ,ale chodzi o to ze moj ma najlepsze opinie w promilu 100 km..powiem szczerze ze stracilam ochote na kombinowanie .. W poniedzialek i tak ma mi dac skierowanie jak nic nie zobaczy bo to bedzie 5+5 wiec mowil ze trzeba ingerowac .. Jedynym pocieszeniem jest ze nie dzwoni .. Wiec nie musze do szpitala isc dzisiaj .. Ale w sumie mloda godzina wiec wszystko przede mna .. Wiem ,ze smece ..ale ciezko mi nabrac optymizmu.
3majcie sie . bede dawac znac . :)
Ja aż tak się na tym nie znam, to moja pierwsza ciąża ale czytałam, że widać dopiero przy becie 1000 więc może się jeszcze pojawi w najbliższych dniach ;* jak ja chciałam wizytę w 5 lub 6 tygodniu to położna się nie zgodziła, bo mówiła, że lekarz nic nie zobaczy i będę się denerwowała, ustaliła na 7. Może tak jest w Twoim przypadku :)

Dziewczyny ja się też czuje strasznie, zjadłam śniadanie o 10 i od tamtej pory nic. Muli mnie nie czuje głodu, jest mi słabo i zimno. A najbardziej stresuje mnie to serce, jakoś tak wali, wydaje mi się że sama się nakręcam ale już nie wiem [emoji853]

Tak, jeśli masz to na tle nerwowym to jest takie błędne koło, ty się stresujesz - serce bije szybciej - zaczynasz się jeszcze bardziej tym stresować więc puls jeszcze bardziej wzrasta[emoji1745] spróbuj odpuścić, postaraj się tak nie wsłuchiwać w siebie... Ja też mam czasem takie skoki, ale staram się nie zwracać na to uwagi i samo przechodzi [emoji6]

Tak Was czytam dziewczyny, dużo babeczek ma mdłości.. ja się zastanawiam czy miałyście to od początku ciąży czy po którymś tygodniu Wam się zaczęło?
Jestem ciekawa.. według aplikacji u mnie jest 5t5d i zero mdłości czy wymiotów.. jestem ciekawa czy to jeszcze przede mną czy będę miała to szczęście...
Oprócz latania do kibelka (szczególnie w nocy), cyców 2x większych, braku ochoty na słodycze i od czasu do czasu bólu podbrzusza to nawet bym się nie czuła jakbym była w ciąży. Momentami w ogóle się nie czuje jak kobieta w ciąży...
Haha mam podobnie do Ciebie, 6 tydzien piersi napuchnięte, brzuch czasami boli a tak to zero objawów ! Apetyt mam, na słodycze, na wszystko! Chyba pozostaje nam się cieszyć! Czekam tylko na lekarza, żeby powiedział ,że jest serduszko i wszystko dobrze 😃

Dobra.. Gin zaszwonil . w srode bylo 752 dzisiaj 2000 . zameldowal mnie w szpitalu..zaraz jade..nie wiem co o tym myslec..pozamaciczna i tyle w gore ? Fuck.

reklama
Dobra.. Gin zaszwonil . w srode bylo 752 dzisiaj 2000 . zameldowal mnie w szpitalu..zaraz jade..nie wiem co o tym myslec..pozamaciczna i tyle w gore ? Fuck.
nawet jeśli pozamaciczna, to na tym etapie może lekami się udac, baz zabiegu. Głowa do góry! Może beta wolno rośnie i pęcherzyk jest w macicy i się zapada, na spokojnie, ściskamy!

Do góry