reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2021

Dziewczyny, ale wam zazdroszczę apetytu! Ja maka uwielbiam, ale na chwile obecna na mysl o moich ulubionych potrawach mnie cofa.. żyje tylko o chlebie i jogurtach, a nawet po nich czasami🤢🤮
tez żyje głównie na jogurtach i herbatce i odrobinie chleba , mdłości męczą a żołądek jakby na lewa stronę się wykręcił

reklama
No i byłam serduszko bije karta założona leki mam brać w dawcę większej , powiedział ze te plamienia są przez tyłozgięcie macicy , mam zakaz siedzienia na krześle długie , długie stanie tez .... mam leżeć na bokach najlepiej ☺️ Zero sexu ... No i kolejna wizyta za 5 tyg ☺️ Pod koniec maja ...
badania mi da na następnej wizycie
Cudownie! Bardzo się cieszę Ewelinko ! 😍

No i byłam serduszko bije karta założona leki mam brać w dawcę większej , powiedział ze te plamienia są przez tyłozgięcie macicy , mam zakaz siedzienia na krześle długie , długie stanie tez .... mam leżeć na bokach najlepiej [emoji3526] Zero sexu ... No i kolejna wizyta za 5 tyg [emoji3526] Pod koniec maja ...
Super, gratulacje kochana[emoji122][emoji3531]

reklama
No i byłam serduszko bije karta założona leki mam brać w dawcę większej , powiedział ze te plamienia są przez tyłozgięcie macicy , mam zakaz siedzienia na krześle długie , długie stanie tez .... mam leżeć na bokach najlepiej ☺️ Zero sexu ... No i kolejna wizyta za 5 tyg ☺️ Pod koniec maja ...
yeeey! Ciesze się! Chodzisz prywatnie czy na NFZ?

Do góry