tez żyje głównie na jogurtach i herbatce i odrobinie chleba , mdłości męczą a żołądek jakby na lewa stronę się wykręciłDziewczyny, ale wam zazdroszczę apetytu! Ja maka uwielbiam, ale na chwile obecna na mysl o moich ulubionych potrawach mnie cofa.. żyje tylko o chlebie i jogurtach, a nawet po nich czasami
reklama
Nelja
Fanka BB :)
Cudownie! Bardzo się cieszę Ewelinko !No i byłam serduszko bije karta założona leki mam brać w dawcę większej , powiedział ze te plamienia są przez tyłozgięcie macicy , mam zakaz siedzienia na krześle długie , długie stanie tez .... mam leżeć na bokach najlepiej Zero sexu ... No i kolejna wizyta za 5 tyg Pod koniec maja ...
badania mi da na następnej wizycie
Ewelina:)
Super, gratulacje kochana[emoji122][emoji3531]No i byłam serduszko bije karta założona leki mam brać w dawcę większej , powiedział ze te plamienia są przez tyłozgięcie macicy , mam zakaz siedzienia na krześle długie , długie stanie tez .... mam leżeć na bokach najlepiej [emoji3526] Zero sexu ... No i kolejna wizyta za 5 tyg [emoji3526] Pod koniec maja ...
No zobaczymyno to moze corka tym razem
M
Ma_k
Gość
W którym tygodniu jesteś?tez żyje głównie na jogurtach i herbatce i odrobinie chleba , mdłości męczą a żołądek jakby na lewa stronę się wykręcił
Cieszę się bardzo!! Dużo zdrówka dla was i odpoczywajcieDziękuje wam cudowne kobietki Boże bez was to ja bym chyba nie dała rady oby jak najwiecej nas już tutaj miało takie cudowne wieści i po prostu był szczęśliwy
Herbata u mnie odpada Mam nadzieje ze szybko nam minie!!tez żyje głównie na jogurtach i herbatce i odrobinie chleba , mdłości męczą a żołądek jakby na lewa stronę się wykręcił
reklama
wierzewmarzenia5
yeeey! Ciesze się! Chodzisz prywatnie czy na NFZ?No i byłam serduszko bije karta założona leki mam brać w dawcę większej , powiedział ze te plamienia są przez tyłozgięcie macicy , mam zakaz siedzienia na krześle długie , długie stanie tez .... mam leżeć na bokach najlepiej Zero sexu ... No i kolejna wizyta za 5 tyg Pod koniec maja ...
Podziel się: