reklama
malwinka_s
Fanka BB :)
Ja też czekam na wieści siedzę w pracy ale co chwilę zerkam czy coś napisała@Ewelina @ mam nadzieje, że wszystko dobrze, daj znać.
MaDzIAaaaaa
ja wogole nie mam smaka na nicZa mną chodzą frytki..
wierzewmarzenia5
Tak, ja tez czekam na wieści od Eweliny i się stresuje trochę aż, czy okej u niej! Trzymam kciuki i jestem dobrem myśli
super!Właśnie wróciłam od lekarza
Dziś 4+5 i jest widoczny pęcherzyk 38mm.
Wiem, że jest szybko i mam wrócić za 2 tyg, żeby było widać coś więcej ale i tak jestem spokojniejsza, że jest na swoim miejscu
MaDzIAaaaaa
Mi jest strasznie zimno, zawsze byłam zmarźluchem ale teraz w ciąży mi się to nasiliło co jakiś czas mam dreszcze i mi zimno. Pogoda za oknem tez taka, może dlatego
Ja dopiero w poniedziałek mam wizytę, mam przyjść ze swiezymi wynikami. Jutro jeszcze zrobię przyrost bety i tsh i w poniedziałek już samo tsh z rana na świeżo. A na 16 będzie wizyta.Hej, i jak tam bierzesz jakieś leki na TSH? Ja od jutra będę brała. Dziś powtórzyłam TSH i mi spada, miałam 2,76 teraz mam 2,60 ale chyba wezmę żeby ładnie spadło. Daj znać
wierzewmarzenia5
blee, mnie tak mdli i jadalnym tylko frytki z McDonaldaJa jem kiedy juz czuje skret kiszek.... no zupelnie nie czuje checi na jedzenie...
reklama
A ja wlasnie robie sie szybko glodna i normalnie mi burczy w brzuchu. A jak cos zjem to od razu jestem pelna i mi strasznie niedobrze.Ja jem kiedy juz czuje skret kiszek.... no zupelnie nie czuje checi na jedzenie...
W ogóle mdli mnie często. Z synem w ciąży tak nie mialam
Podziel się: