reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2021

Na nic nie mam siły, jestem senna, a tu otworzyli przedszkola i od poniedziałku do pracy, z której gdyby nie ciąża chciałam rezygnować. Jak ja dam tam radę to nie wiem.
Dasz radę 😊a jak nie to zawsze możesz iść na zwolnienie 😊Ja mam bardzo teraz napięty grafik pracuje po 10 h ale praca siedząca 😊zobaczymy jak długi będę mogła tutaj
Za mną chodzą frytki.. 😁😁😁
Za mną wczoraj tez chodziły ,zamówiłam ale niestety fast food u mnie odpadają i mocno smażone rzeczy ,potem dwa dni czuje ze było jedzone

reklama
Właśnie wróciłam od lekarza :D
Dziś 4+5 i jest widoczny pęcherzyk 3,8mm.
Wiem, że jest szybko i mam wrócić za 2 tyg, żeby było widać coś więcej ale i tak jestem spokojniejsza, że jest na swoim miejscu ❤️

Załączniki

• usg.jpg
    usg.jpg
    893,7 KB · Wyświetleń: 79
Ostatnia edycja:
Też mam ochotę na fast foody ale się powstrzymuję. Na szczęście w ogóle nie mam ochoty na słodkie rzeczy, chociaż wcześniej mogłabym się tylko nimi żywić [emoji1787]

Dziewczyny, jak u Was z McDonaldem albo KFC? Nie mogę przestać myśleć o takim jedzeniu [emoji23][emoji23] nie chodzi o kcal, bo tym nie martwię, ale ogólnie o jedziecie takich rzeczy?
Od czasu do czasu napewno nie zaszkodzi, bez przesady. Ja wczoraj zjadłam 3 cheeseburgery i frytki i żyje[emoji39] im bardziej sobie czegoś odmawiamy tym bardziej to potem "chodzi" za człowiekiem [emoji38]

reklama
Do góry