reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2021

reklama
@wierzewmarzenia5 ja właśnie dlatego chce pracować narazie bo nie myśle aż tyle 😁 w pierwszej ciąży byłam na l4 od 4tc i masakra była z myslami analizami wiec teraz cały dzień zajęty popołudniu coś tam muszę ogarnąć w domu fartlo minusie bo narazie nie muszę gotować ale od Poniedziałku już normalny tryb przedszkole praca przedszkole dom i tak w kółko 😊 ✊🏻✊🏻✊🏻✊🏻 Za wszystkie wizyty i bety dajcie znać potem dziewczynki co u Was 😀

@wierzewmarzenia5 ja właśnie dlatego chce pracować narazie bo nie myśle aż tyle 😁 w pierwszej ciąży byłam na l4 od 4tc i masakra była z myslami analizami wiec teraz cały dzień zajęty popołudniu coś tam muszę ogarnąć w domu fartlo minusie bo narazie nie muszę gotować ale od Poniedziałku już normalny tryb przedszkole praca przedszkole dom i tak w kółko 😊 ✊🏻✊🏻✊🏻✊🏻 Za wszystkie wizyty i bety dajcie znać potem dziewczynki co u Was 😀
tez bym wolała pracować, ale nie mogę ze względu na chemię w pracy i promieniowanie szkodliwe dla maleństwa

Myślicie, ze jest sens robić betę w ogole byłam u gin i było ciałko żółte i zarodek bez serduszka 1,5-2mm max, wiec za mały jeszcze. Muszę czekać jeszcze tydzien i świruje ze stresu, czy jest ok. Jak sobie organizujecie czas, żeby nie stresować się aż tak w oczekiwaniu? I czy jest sens badać betę jeszcze? Ostatnia w pt tydzien temu ponad 5tys, potem nie wiem.
No ja mam wizyte u lekarza za 2 tyg. Dzisiaj zrobilam 4 bete, bo wieczorem strasznie mnie brzuch bolal. 4 ciaza i pierwszy raz mam tak, ze bole podbrzusza, brak bolu piersi. we wszystkich poprzednich ciazach 1 oznaka to wlasnie bol piersi i nigdy mnie az tak podbrzusze nie bolalo. i teraz czekam na wyniki.

No ja mam wizyte u lekarza za 2 tyg. Dzisiaj zrobilam 4 bete, bo wieczorem strasznie mnie brzuch bolal. 4 ciaza i pierwszy raz mam tak, ze bole podbrzusza, brak bolu piersi. we wszystkich poprzednich ciazach 1 oznaka to wlasnie bol piersi i nigdy mnie az tak podbrzusze nie bolalo. i teraz czekam na wyniki.
ja miałam iść na betę, ale mdli mnie tak, ze nie mam siły podnieść się do pionu, wiec przyjmuje to jako pozytywny objaw i wierze, ze kruszynka rośnie

Dzień dobry.
W nocy kiepsko spałam a na dodatek młody postanowił zacząć dzień o 5.20 🥴 już padam na pysk 😅
Ktoś ma dziś wizytę? Albo betę? ☺️

Miłego dnia😁
Moj najmlodszy tez malutki, ma 10 miesiecy. Znam bol. Ja padam na pysk codziennie. Teraz zaczelo sie chodzenie, ciagle raczkuje oczy dookola glowy trzeb miec. A chcaialoby sie tak polezec i nic nie robic :p

reklama
Do góry