G
guest-1666585370
Gość
Tak.. mi momentami... szczególnie jak dużo się ruszamDziewczyny czy Wam też dokuczają zawroty głowy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak.. mi momentami... szczególnie jak dużo się ruszamDziewczyny czy Wam też dokuczają zawroty głowy?
tak, zdarza się, gdy za szybko wstanę, czego nie miałam wcześniejDziewczyny czy Wam też dokuczają zawroty głowy?
Mi nie, ja mam tylko mdłości No i wymioty się zdarzają, alez to okropne!! Ale mam nadzieję że to objawy zdrowej ciążyDziewczyny czy Wam też dokuczają zawroty głowy?
Ja robiłam tydzień przed i też wyszedł pozytywny☺ oczywiście stres do miesiączki, ale robiłam też betę w tym czasie 2 razy, ładnie rosła ☺Witajcie . Czy któraś z Was też robiła test przed @ ???Ja wczoraj powtórzyłam test . Są dwie grube krechy . Jedyne co mnie trapi to fakt że jescze mam 2 dni do @ i że jednak przyjdzie ... podobno często się to zdążą. Jestem tak głupia że pokusiło mnie aby zrobić test przed @ w pierwszej ciąży zrobilam juz 10 dni przed i byly piękne kreski , a potem się stresowałam nieziemsko ...
A z pozytywnych rzeczy to mam termin na 24 grudnia
taaaak, to właściwie mój jedyny objaw oprócz obolałych piersi. Jeszcze zanim wiedziałam, że jestem w ciąży, to po każdym wstaniu z siedzenia/leżenia musiałam się pochylić, bo kręciło mi się w głowieDziewczyny czy Wam też dokuczają zawroty głowy?
Ja braka 2x1 duphaston a dziś po wizycie powiedział żeby brać 3x1Kobitki, mam trochę mętlik w głowie. Jeden lekarz kazał brać Duphaston 10mg 3x1 a drugi luteinę 50mg 2x2
jaka jest różnica pomiędzy tymi dwoma lekami i który Wy bierzecie?
Mi od razu dałam luteinę dopochwowo mówiąc że to naturalny progesteron.Kobitki, mam trochę mętlik w głowie. Jeden lekarz kazał brać Duphaston 10mg 3x1 a drugi luteinę 50mg 2x2
jaka jest różnica pomiędzy tymi dwoma lekami i który Wy bierzecie?
To tak jak ja, prócz tych zawrotów nic mi nie dolega i też zdarzają się właśnie jak za długo posiedzę albo poleże. Piersi się powiększyły, ale nie bolątaaaak, to właściwie mój jedyny objaw oprócz obolałych piersi. Jeszcze zanim wiedziałam, że jestem w ciąży, to po każdym wstaniu z siedzenia/leżenia musiałam się pochylić, bo kręciło mi się w głowie