Ja sie śmieje, bo czuje gule w gardle identycznie jak miałam z synem w ciąży i wyszla mi wtedy niedoczynność tarczycy, chyba bedzie podobnie tu hehe. Takze musze sobie zrobić tsh, zobaczymy jak wyjdzie i jak co to przesune wizyte z tego 30 kwietnia na szybciej, bo nie obędzie sie bez leków.
reklama
MaDzIAaaaaa
Fanka BB :)
Dziewczyny jaka ja jestem śpiąca cały dzień oczy mnie pieką spałam w ciągu dnia 1,5 h i wstałam czułam się jakbym zasnęła na 10 minut. Muli mnie ( to jest okropne uczucie) wogole nie czuje się głodna mogłabym nie jeść pół dnia. Mam takie wachania nastrojów że szok szkoda mi mojego męża haha.
MaDzIAaaaaa
Dziewczyny a ja mam synka 5 letniego z lutego a termin teraz z apki 11 grudnia. PozdrawiamOo.. Z którego miesiąca jest synek?? Bo też mam córeczke, w październiku będzie miała 5 lat. Mi z apki wychodzi 17 grudnia. Idziemy łeb w łeb. Haha
MaDzIAaaaaa
Ja również widzę !!Witajcie grudniowe mamy. Staram się z mężem 1.5 roku o drugie dziecko. Co miesiąc testowanie i jedna kreska. Postanowiłam odpuścić i przestać testować, ale że został mi ostatni test to dzisiaj 4 dni przed @ zrobilam go. Czy Widzicie 2 kreski ? Bo naprawdę zgłupiałam.... coś słabego niby widać ale....
MaDzIAaaaaa
Mam identyczną sytuację, tylko że druga poroniłam w 6 tygodniu, teraz zbliżam się do 6tego i modlę się żeby było ok. Też mam wizytę we wtorek ale chyba przelożę bo za wcześnie. W którym tygodniu jesteś ?Ja mam to samo... tylko pierwszą ciążę poroniłam, dlatego teraz wszystko mnie stresuje ciagle mi się wydaje jakbym krwawiła, ale mam nadzieje, ze będzie dobrze, beta rośnie, wizyta we wtorek, ale czuje, ze nie będzie widać jeszcze wszystkiego
to wg kalkulatora ten sam termin moja dzisiejsza beta 372,8Hej dziewczyny! Chętnie do Was dołączę i ja. Beta z czwartku 26, wczoraj 112, to moja druga ciąża, w domu rozrabia już wesoły, prawie pięciolatek. Termin z kalkulatora to prawdopodobnie 18 grudnia. Życzę wszystkim spokojnych ciąż
Synek z czerwca. Ciągle dopytuje za ile dni będą jego urodziny ja pewnie urodzę wcześniej bo już wiem, że czeka mnie CC ze względu na przebytą operację w 2019 r.Oo.. Z którego miesiąca jest synek?? Bo też mam córeczke, w październiku będzie miała 5 lat. Mi z apki wychodzi 17 grudnia. Idziemy łeb w łeb. Haha
Aleksandra!
ja poroniłam w 5 tygodniu pierwszą, a który teraz tydzień to się dowiem we wtorek, bo liczyłam na 3 różne sposoby i wychodzi mi 4,5,6 - za duża rozbieżność, OM 6.03Mam identyczną sytuację, tylko że druga poroniłam w 6 tygodniu, teraz zbliżam się do 6tego i modlę się żeby było ok. Też mam wizytę we wtorek ale chyba przelożę bo za wcześnie. W którym tygodniu jesteś ?
GratulacjeCześć dziewczyny.
W piątek zrobiłam test i były dwie kreseczki (dwa dni przed terminem @) tego samego dnia zrobiłam bete i wyszla 30.8 jutro będę powtarzać żeby sprawdzić czy rośnie
Termin mam na 20.12
To będzie mój trzeci dzidzius, mam już 9letnia córkę i 3.5 letniego synka
reklama
są dwie, też tak teraz miałam i tego dnia beta pokazała 26, także trzymam kciuki!Witajcie grudniowe mamy. Staram się z mężem 1.5 roku o drugie dziecko. Co miesiąc testowanie i jedna kreska. Postanowiłam odpuścić i przestać testować, ale że został mi ostatni test to dzisiaj 4 dni przed @ zrobilam go. Czy Widzicie 2 kreski ? Bo naprawdę zgłupiałam.... coś słabego niby widać ale....
Podziel się: