reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2021

reklama
Wierzewmarzenia5 mnie tez pobolewa w okolicach macicy co jakiś czas , np kilka razy dziennie raz dłużej raz krócej

Dziewczyny byłam dziś u gina zrobił USG widać już pęcherzyk :) niestety wyniki tarczycy złe i dostałam mocniejsze leki a terminy do endokrynologa odległe...

on już tak będzie o sobie dawał znać do końca trochę mocniej trochę nie 😉 jutro się do lekarza zapisze 🙃 oby tylko było bez przygód 😊
Jak tak mówisz to trochę się uspokoiłam🙂Będzie dobrze ☺ w sumie to człowiek wie że trzeba być spokojnym i się nie martwić, ale ja jakoś taka zestresowana jestem...

Dziewczyny byłam dziś u gina zrobił USG widać już pęcherzyk :) niestety wyniki tarczycy złe i dostałam mocniejsze leki a terminy do endokrynologa odległe...

Dobrze ze chociaż wiesz na czym stoisz 🙂 tez się trochę martwię na zapas wynikami co znajda 😉 a prytanie iść ? U nas na Pomorzu nie ma z tym problemu

Ja u endokrynologa byłam przed ciąża prywatnie (na Śląsku), mając wyniki krwi, wizytę miałam w ten sam dzień, co prawda z USG 170 zł...

Dobrze ze chociaż wiesz na czym stoisz 🙂 tez się trochę martwię na zapas wynikami co znajda 😉 a prytanie iść ? U nas na Pomorzu nie ma z tym problemu
Właśnie prywatnie mam wizytę na za miesiąc a na NFZ każą czekać mimo że mam pilne skierowanie od ginekologa.... Masakra :/

Ja u endokrynologa byłam przed ciąża prywatnie (na Śląsku), mając wyniki krwi, wizytę miałam w ten sam dzień, co prawda z USG 170 zł...
Zazdroszczę u nas na Podkarpaciu o dobrego Endo bardzo ciężko na całe miasto jest tylko jeden i terminy nawet prywatnie ok. Miesiąc czekania

reklama
Do góry