Neliel
Fanka BB :)
Przez całą ciąże, moja lekarz prowadząca nie przykładała takiej uwagi do ciśnienia, a w Karcie od początku mam jak byk nadciśnienie tyle, że tłumaczyła to np wejściem po schodach. Za późno teraz szukać winnych i to już nie o to chodzi chociaż w szpitalu to już ten ostatni lekarz krzyczał skąd takie zaniedbania.@Neliel Cos strasznego co musiała przeżyć [emoji53][emoji15] Bardzo Ci współczuje, przeraziłam się czytając Twoja wypowiedz. Nie wyobrażam sobie co musieliście czuć z mężem [emoji53]
Wcześniejsze badania kontrolne nie wykazywały, ze mały jest za malutki jak ja tc oraz zbyt mała ilość wod płodowych ?
Miałaś cała ciąże nieleczone nadciśnienie, co to znaczy ? Miałaś przez cała ciąże tak wysokie i lekarz to olał czy jak? [emoji53]
I w sumie na usg, wychodziło, że dziecko jest "troszkę" mniejsze, ale tłumaczyli, że przy cukrzycy tak może być i ciągle mieścił się niby w tych centylach choć na niższym progu.
Pod koniec usg miałam co dwa - trzy tyg i też wszystko było dobrze, a jednak wcale nie było. Dlatego ciesze się tylko, że sama w porę poszłam na tą izbę.