reklama
KatJak
Fanka BB :)
Ja już na pierwszych prenatalnych czyli w 12 tygodniu wiedziałam że to chłopiec potem zwykle USG u mojej gin tylko to potwierdziło. Więc u mnie szybko.Cześć, przeszłam tu z innego tematu, teraz mogę dołączyć mam termin na 24 grudnia. I pytanie, kiedy poznaliscie płeć dziecka? U mnie obecnie 14+4. Czytałam że najszybciej po 16 tygodniu. Jak było u Was?
Ja mam termin na 26.12 czekamy na świąteczne dzieci
Aniastaraczkaa
Hej ja jestem teraz w 15+2, dowiedziałam się w 13 tygodniu na prenatalnych Będzie chłopak ^^ to tez zależy jak dziecko się ustawi, u mnie odrazu nogi rozłożył hehe i było widać.Cześć, przeszłam tu z innego tematu, teraz mogę dołączyć mam termin na 24 grudnia. I pytanie, kiedy poznaliscie płeć dziecka? U mnie obecnie 14+4. Czytałam że najszybciej po 16 tygodniu. Jak było u Was?
To u mnie na prenatalnych przed 14 tygodniem pani doktor nic nie mówila. W sumie nawet nie pytałamHej ja jestem teraz w 15+2, dowiedziałam się w 13 tygodniu na prenatalnych Będzie chłopak ^^ to tez zależy jak dziecko się ustawi, u mnie odrazu nogi rozłożył hehe i było widać.
Śmieje się że to mogą być moje pierwsze święta, gdzie nic nie będę musiała przygotowywaćJa już na pierwszych prenatalnych czyli w 12 tygodniu wiedziałam że to chłopiec potem zwykle USG u mojej gin tylko to potwierdziło. Więc u mnie szybko.
Ja mam termin na 26.12 czekamy na świąteczne dzieci
KatJak
O to to o tym nie pomyślałam ale masz rację tylko że wtedy i tak będziemy w stresieŚmieje się że to mogą być moje pierwsze święta, gdzie nic nie będę musiała przygotowywać
No cóż, nerwy muszą być. Mówię sobie, że nie ja pierwsza i nie ostatnia będę musiała sobie z tym poradzić, tak stworzony ten swiat ale później będę się cieszyć szczęściemO to to o tym nie pomyślałam ale masz rację tylko że wtedy i tak będziemy w stresie
Mi wypłaca już ZUS z tego co wiem to ZUS zwolnienie ciążowe wypłaca na czas . Po zakończonym zwolnieniu zazwyczaj czekam góra 3 dni na przelew . Ciąża jest inaczej brana pod uwagęJest tu jakaś z was dziewczyna która jest na L4 i pieniądze wypłaca jej ZUS ? U mnie miesiąc płacił pracodawca a teraz będzie robił to zus tylko słyszałam że są takie opóźnienia w wypłacaniu że szok ..
dominikana26
W sumie, nie pomyślałam o tym, a termin mam na 28.12 [emoji846]Śmieje się że to mogą być moje pierwsze święta, gdzie nic nie będę musiała przygotowywać[emoji6]
reklama
dominikana26
Jak dbacie o skórę w ciązy, żeby zapobiec rozstępom?
Podziel się: