reklama
Emmiliaa
Fanka BB :)
ja w poprzedniej ciąży farbowałam. Teraz raczej przynajmniej narazie może jak będę na urlopie. Ogólnie jesteś osoba która rzadko chodzi do fryzjera z tego powodu ze nie chce mi się umawiać. Wiec normalnie rzadko farbuje nie ze względu na ciąże.Czy farbujecie włosy w ciazy?
Emmiliaa
Fanka BB :)
mi się ostatnio marzył blond. Ale ze z blondyni trzeba systematycznie chodzić do fryzjera to u mnie to odpada ja potrafię się kilka miesięcy na obcięcie umawiać bo jakoś mi nie podrodze. A ze teraz fryzjerzy raz otwarci raz zamknięci to tym bardziej odpadaMnie na szczęście dylemat z farbowaniem omija [emoji4] odkąd eksperymentowałam z blondem i spaliłam włosy nie farbowałam ich więc mam naturalne za pas. Boję się już farb [emoji1787]
Czy farbujecie włosy w ciazy?
Ja w piątek zafarbowalam miałam już konkretny odrost....
Idę w tym tygodniuCzy farbujecie włosy w ciazy?
M
Ma_k
Gość
TakCzy farbujecie włosy w ciazy?
Jak się czujesz? Lepiej już?
M
Ma_k
Gość
Tak już śmigam bez tlenu covid jest w odwrociu po 16dniach choroby. We wtorek może mnie wypuszczą Mega się cieszę, już jest z górki. Oby tylko z Rambo nic nie było, zarodek walczy dzielnie mam mieć jeszcze usg więc się dowiem jak się maluch czuje. Jutro będzie 9tydzien a ja będę miała już 8 usg od początku ciąży. Na forum naczytałam się o częstych poronieniach spowodowanych przejściem covidu w 1trymestrze ale mam nadzieję, że mi się to nie przytrafi. Jedno poronienie na koncie mi wystraczy. Przeszłam to ciężko, leki były silne ale jestem pełna nadziei, że z ciążą będzie wszystko w porządkuJak się czujesz? Lepiej już?
reklama
Podziel się: