Emmiliaa
Fanka BB :)
ja mieszkam w Holandii i tutaj rekomendują Pfizera i Moderne.Mój zaleca po 1 trymestrze i tylko Pfizerem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja mieszkam w Holandii i tutaj rekomendują Pfizera i Moderne.Mój zaleca po 1 trymestrze i tylko Pfizerem
i jak po Twojej wizycie u gin? Wszystko w porządku?Jestem po trzech obumarłych ciążach. Teraz miałam krwawienia, plamienia i spadającą betę. Pomimo dpadającej bety tydzien później byla zywa ciaza, ale nigdy nic nie wiadomo. Gin twierdzi, że mogli mi pomylić wyniki.
Zgadza się, w stanowisku jest okres organogenezy. Czytałam 3 wywiady z lekarzami i każdy wskazał inny tydzień-jedna Pani doktor nawet 10. 16 wydaje mi się padł w jakimś wywiadzie udzielonym przez profesora który kieruje PTGiP. Mój ginekolog nie każe czekać do 16.W tym linku jest napisane, ze po okresie organogenezy, więc to tylko pierwsze kilka tygodni (8-9), ktoś doradził Ci czekać po 16-20 tygodnia?
Pytam z ciekawości, bo ja zaplanowałam na 14+5, to była pierwsza dostępna data i wydawało mi się, ze to drugi trymestr i juz zupełnie ok
Tak jest prywatny wątek, nie jest dla wybranychTak doczytałam powoli że jest jakieś prywatne forum. Wszyscy się na nie przenoszą czy jest tylko dla wybranych?
Przepraszam ale nie pamiętam już kto co pisał, działo się coś wcześniej?może to krwiak jakosl pękł? Czytałam że brązowa krew to jeśli wcześniej coś się dzialoNo i lipa wczoraj bladoróżowy śluz...dzisiaj krew i brunatny śluz wykupiłam duphaston i już wzięłam jedną tabletkę zdołowałam się na maksa
Ja po incydencie z krwawieniem dostałam 6 tabletek na dzień. Podobno 1 to za mało.No i lipa wczoraj bladoróżowy śluz...dzisiaj krew i brunatny śluz wykupiłam duphaston i już wzięłam jedną tabletkę zdołowałam się na maksa