reklama
Ewelina @
Fanka BB :)
Ja nie umiem wejść na te prywatna grupę z aplikacji zostaje tutaj tylko
Z aplikacji nie idzie wejść
Musiała byś później na kompie zaakceptować i wtedy wejść na tel
As.ia95
Nie widzę nigdzie takiej opcji, mogę tylko akceptować zaproszeniaA to nie jest tak ze musisz wysłać z prywatnej grupy Zaproszenia ?
KasikP
Szkoda ze osoba która założyła wątek prywatny nie dała nam znać tutaj w postaci linka jak jest na innych miesiącach. Ja również nie mogę znaleźć takiej grupy.
Ewelina @
Nie widzę nigdzie takiej opcji, mogę tylko akceptować zaproszenia
Wstaw tutaj linka
wierzewmarzenia5
A po co drugi wątek?
As.ia95
reklama
Pylylylyp
Aktywna w BB
Hej dziewczyny . Ostatnio nie mam sił na nic tak fatalnie się czuje . I jeszcze obowiązki opieki nad 2 latkiem
Byłam w poniedziałek u ginekologa . 9t3d ciąży . Założyła mi karte bez jakiegokolwiek badania usg .. mimo ze wcześniej poroniłam i jeszcze moje wyniki na toksoplazmozę są nie bardzo
Idę w poniedziałek prywatnie i zobaczymy co powie mi lekarz od zakaźnych
No i szukam teraz innego ginekologa który mnie normalnie poprowadzi a nie będzie twierdził ze na NFZ ma tylko 3x usg refundowane :/
Byłam w poniedziałek u ginekologa . 9t3d ciąży . Założyła mi karte bez jakiegokolwiek badania usg .. mimo ze wcześniej poroniłam i jeszcze moje wyniki na toksoplazmozę są nie bardzo
Idę w poniedziałek prywatnie i zobaczymy co powie mi lekarz od zakaźnych
No i szukam teraz innego ginekologa który mnie normalnie poprowadzi a nie będzie twierdził ze na NFZ ma tylko 3x usg refundowane :/
Podziel się: