.Asha.
Fanka BB :)
Jak go znaleźć? To tu na forum tak?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak go znaleźć? To tu na forum tak?
U mnie też jest kilka dni różnicy między om a USG. A prenatalne mam 9.06.Aplikacja pokazuje 9+4 ale lekarz wpisał mi ostatnio tydzień wcześniej. Wychodzi na to że kolejna wizytę będę miała w 11 tygodniu potem prenatalne w 12. Życzę Ci wszystkiego dobrego
No to może być wczesniutka ciąża spokojnie poczekaj tydzień a najlepiej dwa tygodnie i wtedy już powinno bić serduszko jestem dobrej myśliMnie to daje do myślenia że jeszcze jest szansza że jak robiłam testy to były słabe kreski
musiałam nie doczytać wcześniejszych postów, powiesz w jakim celu kolejna grupa?
Link https://www.babyboom.pl/forum/grupy/grudniowe-mamy-2021.770/aboutJak go znaleźć? To tu na forum tak?
Innej opcji nie biorę pod uwagęNo to może być wczesniutka ciąża spokojnie poczekaj tydzień a najlepiej dwa tygodnie i wtedy już powinno bić serduszko jestem dobrej myśli
Tak, po lewej stronie w zakładce „grupy”Jak go znaleźć? To tu na forum tak?
A mamy już jakiś zamknięty wątek ? Bo nic nie wiemmusiałam nie doczytać wcześniejszych postów, powiesz w jakim celu kolejna grupa?