reklama
wierzewmarzenia5
Fanka BB :)
mam tak co jakiś czas i przechodziMnie dzisiaj dość mocno pobolewa lewy jajnik, chyba to jajnik... Nie cały czas, raz boli, czasem nawet mocno i przechodzi... Czy to powód do niepokoju?
Sylwia.81
Cześć dziewczyny. Ja wczoraj to jakaś masakra wszystkie siły mi odebrało nic mnie nie bolało tylko nie miałam na nic siły wszystko robiłam na raty i co chwilę się kładłam dziś już jest ok ale wczoraj mam nadzieję że to już nie wróci pozdrawiam was
KasikP
Dzień dobry my wracamy do normalności moja siostra w nocy wyjechała wiec czas wrócić do pracy . Wczorajszy dzień był okropny cały czas wiało padało i leżałam na kanapie aż się złe czułam nie lubię takiego noc nie robienia wiec dziś wyruszyliśmy do lasu na 8km spacer cisza spokój rewelacja nawet slonko wyszło . Ja sienciesze ze moje mdłości zelżały są ale już nie tak dokuczliwe piersi tez mało bolą niech już tak zostanie. Nie kojarzę tego z czymś złym tylko organizm już się przyzwyczaił do większej ilości progesteronu i zmian hormonalnych . Brzuszek zaczyna mi być widać macica musiała zacząć rosnąć bo od 3 dni chodzę w nocy siku a wcześniej nie musiałam.
G
gość_AL19
Gość
Szczerze to mnie ciągle coś boliMnie dzisiaj dość mocno pobolewa lewy jajnik, chyba to jajnik... Nie cały czas, raz boli, czasem nawet mocno i przechodzi... Czy to powód do niepokoju?
W pierwszej ciąży do 6 miesiąca byłam jak jedna wielka maruda
W którym jesteś tygodniu?Dzień dobry my wracamy do normalności moja siostra w nocy wyjechała wiec czas wrócić do pracy . Wczorajszy dzień był okropny cały czas wiało padało i leżałam na kanapie aż się złe czułam nie lubię takiego noc nie robienia wiec dziś wyruszyliśmy do lasu na 8km spacer cisza spokój rewelacja nawet slonko wyszło . Ja sienciesze ze moje mdłości zelżały są ale już nie tak dokuczliwe piersi tez mało bolą niech już tak zostanie. Nie kojarzę tego z czymś złym tylko organizm już się przyzwyczaił do większej ilości progesteronu i zmian hormonalnych . Brzuszek zaczyna mi być widać macica musiała zacząć rosnąć bo od 3 dni chodzę w nocy siku a wcześniej nie musiałam.
KasikP
Dziś kończę 8 tcW którym jesteś tygodniu?
Ewelina @
Cześć kobietki
Trochę się nie odzywałam , ale jakoś dni mi za szybko lecą
Jutro idę robić wcześnie badania ... w czwartek mam wizytę ogólnie to po za cyckami to nie mam innych objawów brzuch tylko trochę doskwiera jak to się mówi , cieszę się z tych dni
Jutro idę robić wcześnie badania ... w czwartek mam wizytę ogólnie to po za cyckami to nie mam innych objawów brzuch tylko trochę doskwiera jak to się mówi , cieszę się z tych dni
wierzewmarzenia5
często masz wizyty, aż zazdroszcze, ja czekam od 6+3 do 10+2Cześć kobietki
reklama
Ewelina @
często masz wizyty, aż zazdroszcze, ja czekam od 6+3 do 10+2
No tak co dwa tyg ale jeśli teraz będzie już ok to pewnie za 3 już
Podziel się: