reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2021

Ciężki weekend przede mną... Zachciało mi się robić kolejne studia i teraz się męczę z miska przed kompem. 😜 Odpoczywajcie jeśli tylko możecie! ❤️

reklama
Jeżu, ja jeszcze dwa tygodnie muszę czekać 😅😅😅 ale wzięłam sobienurlop na ten dzień, albo będę świętować trzy dni albo użalać się nad swoim losem 😅🙈 oby to pierwsze!!! Ale tak, jak bijące serduszko to beta już tam nie potrzebna, chyba, ze coś się dzieje
Doczekasz się i będziemy się wtedy cieszyły z serduszka u Twojego maleństwa! 😁😁😁😘

Byłam u lekarza ja było 6+0 i widziałam bijące serduszko 🥰 teraz idę we wtorek będzie 8+0, mam nadzieję że nic się nie zmieni!! ❤️ A jeżeli chodzi o leki strachy, to hxyba po 2 poronieniach przejdzie mi to jak urodzę, albo mi się śni, albo czasami jakieś takie myśli przychodzą, modlę się, dziękuję Bogu, proszę o zdrówko więc MUSI BYĆ DOBRZE!!! ❤️❤️
🙏❤️ To we wtorek obie będziemy po wizycie, tylko ja 9+0 Podniosłaś mnie na duchu, masz rację, ufasz Panu będzie dobrze 😊 Chyba się muszę przytulić do różańca na nowo...

Kurcze wszystkie idziecie wczesniej ze sie zastanawiam czy ja nie ide za pozno ( w8+1) ale w sumie prywatnie ledwo mnie wcisnela w ten termin takze nie bardzo mam sie gdzie dostac wczesniej, a na nfz mam dopiero 27 maja wiec w 10 tyg
Ja na NFZ 1.06 tez 10 tc. Na 1sza wizyte idę 5.05 to będzie koło 6+1 i licze, że już coś bedzie widać. Muszę iść bo mi się tabletki kończą 6.05 :). Kolejna wizyta prywatnie 13.05. Wychodzi na to że będę chodzi na NFZ, prywatnie + Luxmed 🙈.

Dzień dobry wszystkim 😁😁😁. Ja póki co nadal brak jakis większych objawów Ale od wczoraj mam taka suchość w ustach 😁. Takie dziwne to jak.bym kaca miała 🤣🤣. Moja córka wstała dziś rano i muwi do mnie mamuś śniło mi się dziś że miałam jeszcze siostrzyczke 🤣🤣🤣🤣

reklama
Dzień dobry Wam! 🌸🌸🌸
No nie mogę... zawsze byłam śpiochem, potrafiłam spać 9-10 godzin a teraz kładę się blisko 24 i wstaje przed 7 i jestem wyspana! xD

Snilo mi się, ze będę mieć synka 😅😅🙈🙈🥰🥰 ciekawe czy się sprawdzi, chciała bym, żeby tak było, córeczkę już mam i jest cudowna, przydał by się chłopiec, ale z dziewczynki tez będę się cieszyć i ukochał tak samo, ale jak w pierwszej ciąży mialam od początku silne przeczucie, ze będzie dziewczynka i się sprawdziło, teraz mam silne przeczucie, ze będzie chłopiec, no naprawdę ciekawe czy się tym razem tez sprawdzi. A Wy macie jakieś przeczucie, miałyście w poprzednich ciążach? :)
Hej! Wazne, że to były dobre sny 😁 ja przed ciążą chciałam chłopca bo myślałam ,że będzie kiedyś dobrym starszym bratem 😎 takim jakiego ja mam, ale teraz jak zaszłam to chce tylko zdrowe dziecko, dziewczyna to będę mega zadowolona, chłopiec tak samo! Jakoś mi się całkiem zmieniło nastawienie 😀

Do góry