Ja miałam krwiaka, to był duży krwotok... Jak zaleca leżeć to trzeba go posłuchać teraz też miałam brązowe plamienie ale mówił że wszystko ok, serduszko biłoA wiadomo co było przyczyną tego krwawienia? U mnie nie wiadomo. Lekarz mówi, że wszystko ok tylko mam leżeć.
reklama
monnkej
Fanka BB :)
Dzięki za radęZostaw już te testy w spokoju i sprawdź betę wtedy wszystko będzie jasne
W jakimś teście będziesz miała mniej barwnika niż w poprzednim i się będziesz tylko niepotrzebnie przejmowała, że jest bledsze kreseczka
Paradoksalna
Słuchajcie dał mi takie badania teraz muszę robić glukozę ?
tak glukoza teraz będzie z krwi to nie to co się pije to obrzydlistwo
Ewelina @
tak glukoza teraz będzie z krwi to nie to co się pije to obrzydlistwo
Aha bo ja to pewnie bym wypiła Boże dzięki za odp ... czuje się jak bym była w 1 ciąży
Paradoksalna
Oj trzeba się uzbroić w cierpliwość przed nami niecałe 9 miesięcy jeszcze czekam na Twoje bijące serduszko a powiedz, który tydzień Ci wychodzi patrząc na ostatni dzień miesiączki? Beta mi dużo mi nie mówiNo u mnie mówiła że ciąża jest i rośnie ale nie wiadomo gdzie ... Także znów muszę czekać :/ Ginekolog już chciała mnie jutro przyjąć ale w końcu doszłyśmy do porozumienia żeby jeszcze poczekać do niedzieli ale żebym jutro zrobiła tą Bete ...
Paradoksalna
To ochydztwo to chyba bliżej połowy ciąży, tak mi się wydaje już nie mogę się doczekać tego paskudztwaAha bo ja to pewnie bym wypiła Boże dzięki za odp ... czuje się jak bym była w 1 ciąży
moniskaaa
Ta glukoza jest z krwi, więc spoko, nic nie musisz na razie pićSłuchajcie dał mi takie badania teraz muszę robić glukozę ?
reklama
czekamnaskarb
Też się zastanawiałam czy ktoś to skomentujeCzekałam na ten komentarz
Podziel się: