wierzewmarzenia5
Fanka BB :)
Dziewczyny pierwsza beta 93, druga po 43h 334, boje się cieszyć az po dwóch poronieniach i na acardzie i clexanie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rośnie dobrze w drugiej ciąży miałam bardzo podobne wartości co Ty i mam córeczkę 3,5 roku... Teraz betę zrobiłam bardzo wcześnie (1 tydzień przed miesiączka) i miałam 9,5 po 48 h 62 więcej nie robię żeby się nie stresować... Czekam do badania, cały czas biorę Duphaston... Grunt to żeby się nie stresować ☺ cały czas sobie to powtarzam ☺Dziewczyny pierwsza beta 93, druga po 43h 334, boje się cieszyć az po dwóch poronieniach i na acardzie i clexanie
kiedy planujesz wizytę?Rośnie dobrze w drugiej ciąży miałam bardzo podobne wartości co Ty i mam córeczkę 3,5 roku... Teraz betę zrobiłam bardzo wcześnie (1 tydzień przed miesiączka) i miałam 9,5 po 48 h 62 więcej nie robię żeby się nie stresować... Czekam do badania, cały czas biorę Duphaston... Grunt to żeby się nie stresować ☺ cały czas sobie to powtarzam ☺
15 kwietnia to będzie 7 tydzień więc myślę że tak idealnie... Pewnie jakby nie urlop lekarza byłabym u niego wcześniejkiedy planujesz wizytę?
będzie dobrze trzeba tak myśleć 👁👁 tez bardzo się boje jedno poroniłam w styczniu a kolejne we wrześniu tamtego rokuDziewczyny pierwsza beta 93, druga po 43h 334, boje się cieszyć az po dwóch poronieniach i na acardzie i clexanie
witamy i gratulacje w kupie raźniejCześć Dziewczyny,
Czy nieśmiało mogę do Was dołączyć :-)
Test ciążowy zrobiłam w środę 31.03, bo 5 dni spóźniał mi się okres, a tu dwie kreseczki. Trochę boję się cieszyć, bo staraliśmy się rok. Dzwoniłam do ginekologa i pierwsza wizytę mam 13.04, bo mi powiedziała przez telefon, że jeśli nie mam plamień itd to teraz i tak jeszcze za wcześnie.
Zobacz załącznik 1255807
nie wiem co jest przyczyna bo mogę powiedzieć ze w styczniu miałam bardzo nerwowa ciąże - poroniłam .... przy kolejnej to jak byłam to sobie powiedziałam ze zero stresu , a jednak się nie udało nie wiem od czego to zależyDziewczyny, a myślicie, ze duży stres może wpływać na poronienia?