Myślałam, że jestem sama z tymi obawami pozostania sama z dzieckiem w domu. Mój mąż też od jutra wraca do pracy, pracę ma taką że pracuje po 12 h czasami 24 h i do tej pory nie wyobrażam sobie tego, jak to będzie. W związku z tym, że jest ratownikiem to miałam przy nim ogromne poczucie bezpieczeństwa, gdyby coś nie daj Boże zaczęło się dziac z małym. Od dłuższego czasu nie robie nic, tylko zastanawiam się jak to będzie jak mały np wpadnie w histeryczny płacz co często mu się zdarza. Nieraz już nawet płakałam z przerażenia, na pewno też hormony robią swoje ale i strach przed nieznanym.
Kochane mamy, karmiące mm, ile dajecie mleka na jedno karmienie? Mój maluch jutro bedzie miał miesiąc, i niestety często domaga się jedzenia częściej niż te 3 godziny, w nocy też. Zastanawiam się, czy może dostaje za mało mleka czy może z niego taki straszny głodomor
Kochane mamy, karmiące mm, ile dajecie mleka na jedno karmienie? Mój maluch jutro bedzie miał miesiąc, i niestety często domaga się jedzenia częściej niż te 3 godziny, w nocy też. Zastanawiam się, czy może dostaje za mało mleka czy może z niego taki straszny głodomor