reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

Dziewczyny jakie sporty uprawiacie w chwili obecnej? Zastanawiam się nad jazdą na rowerze, lekarz nie zabronił, ale mimo wszystko mam opór
Mój sport to spacery [emoji13]
Teoretycznie jeśli jeździłas dużo rowerem przed ciążą a teraz nie ma przeciwwskazań to ok.
ALE... Pamiętaj, że w ciąży łatwiej o zawroty głowy, zmienia się środek ciężkości...i chyba łatwiej o upadek. I do tego oprócz Ciebie są inni użytkownicy drog rowerowych i nawet niewielka kolizja może być bardzoooo groźna.

reklama
Cześć dziewczyny :)
Dzisiaj zachmurzone i chyba bedzie padać...
Wczoraj byłam u diabetologa I niestety mam cukrzycę ciążową dzisiaj zaczynam swoją przygodę z pomiarami cukrów które niestety odbiegają od normy 😕
Nie martw sie-będzie dobrze :)
O brzuchach była mowa. U mnie 17+5 i już taki, ale nie oszukujmy się cześć to tłuszcz po prostu
Śliczny brzusio :D
Hejka. Jestem po wizycie 😊 z dziewczynkami wszystko wporzadku, ładnie rosną mają już po 250gram 🥰 z ruchami maluchów się nie myliłam bo lekarz jak mnie badał to mówił, że kopią w głowice 😁
Cieszę sie,że dziewczynki rosną zdrowo :)
Hej co myślicie o porodzie w domu?
Nigdy nie brałam tego pod uwage...za bardzo sie boje...ale to bedzie mój czwarty poród więc może pójść bardzo szybko-zobaczymy jak to sie skończy ;)
Dziewczyny jakie sporty uprawiacie w chwili obecnej? Zastanawiam się nad jazdą na rowerze, lekarz nie zabronił, ale mimo wszystko mam opór
Spacery i leżenie na kanapie :D
Co do śpiworków to jeszcze uważam,że mam na takie zakupy sporo czasu ;)

Cześć dziewczyny :)
Dzisiaj zachmurzone i chyba bedzie padać...

Nie martw sie-będzie dobrze :)

Śliczny brzusio :D

Cieszę sie,że dziewczynki rosną zdrowo :)

Nigdy nie brałam tego pod uwage...za bardzo sie boje...ale to bedzie mój czwarty poród więc może pójść bardzo szybko-zobaczymy jak to sie skończy ;)

Spacery i leżenie na kanapie :D
Co do śpiworków to jeszcze uważam,że mam na takie zakupy sporo czasu ;)
Ja też liczylam że następny poród będzie łatwiejszy a każdy kolejny gorszy teraz boję się że czwarty przebije tradycyjne wcześniejsze.Najlepiej wspominam 3dniowe bóle porodowe z pierwszej ciąży

reklama
Ja też liczylam że następny poród będzie łatwiejszy a każdy kolejny gorszy teraz boję się że czwarty przebije tradycyjne wcześniejsze.Najlepiej wspominam 3dniowe bóle porodowe z pierwszej ciąży
No to mnie lekko zaskoczyłaś...u mnie każdy kolejny łatwiejszy i szybszy i licze ,że teraz też bedzie lepiej ;)

Do góry