reklama
Martaa92
Początkująca w BB
O ja na wizycie będę dokładnie 16+3 wstępnie była dziewczynka, ciekawe czy nią pozostałaDziękuję dziś 16+3
U mnie nadczo było ok a po 1 h 183 zaś po 2h 167 jutro do lekarza mam nadzieję że tylko dietka104-186-201 także dramat
Super,gratulujęOdebrałam wynik testu Sanco wszystko dobrzeJestem taka szczęśliwa
Witam się z Wami dziewczyny
U mnie od rano burze i deszcze niesamowite i dlatego się bardzo nie wyspalam
Jestem po wczorajszej aminopunkcji uffff,teraz czekam na wyniki...
Życzę miłego dnia,dużo uśmiechu i wielkiego apetytu
Ja uciekam Was nadrabiać bo trochę stron mam....
U mnie od rano burze i deszcze niesamowite i dlatego się bardzo nie wyspalam
Życzę miłego dnia,dużo uśmiechu i wielkiego apetytu
EvilDesiree
Fanka BB :)
U mnie również już o wiele więcej siły i chęci do działania [emoji16] drugi trymestr to najlepszy trymestr [emoji3590]Dziewczyny dziękuję za takie miłe przyjęcie [emoji2]
Evildesiree bardzo się cieszę, że tu Cię spotykam[emoji2] Ulga niesamowita, każdej z Was życzę samych dobrych wiadomości.
Ja od kilku dni już wyraźnie czuję maluszka, to też działa bardzo kojąco, w ogóle drugi trymestr dla mnie cudowny pod każdym względem, nie mam już mdłości, energia wróciła - chwilo trwaj[emoji38]
Zapomniałam poprzednio napisać - termin z om na 9 grudnia, z usg na 3
EvilDesiree
Ha...ja dzisiaj zaczelam 15 tydzień a na oko z 25 będzie [emoji106][emoji12]Hej dziewczyneczki.
Ja dopiero po całym dniu odpoczywam. Po Pracy zakupy, sprzątanie, gotowanie na jutro i tak cały czas w biegu.
Dziś spotkałam się z koleżanką i mówię jej ze jestem w ciąży i że już końcówka 13 tyg a ona coooo? Nic nie widać [emoji16]u Was serio już tak widać ciążę?
EvilDesiree
Super [emoji3590] bardzo się cieszę [emoji4]Odebrałam wynik testu Sanco wszystko dobrze[emoji3526][emoji3526][emoji3526]Jestem taka szczęśliwa[emoji3590][emoji7][emoji7][emoji7]
Niepotrzebne nerwy były... [emoji3059]
reklama
EvilDesiree
Odpoczywaj dużo [emoji3590]Witam się z Wami dziewczyny[emoji4]
U mnie od rano burze i deszcze niesamowite i dlatego się bardzo nie wyspalam[emoji57]
Życzę miłego dnia,dużo uśmiechu i wielkiego apetytu[emoji4][emoji4][emoji4]