reklama
Kkaarroollaa
Fanka BB :)
Ooooo to niezle to teraz pół roku będziesz czekac na maluszka bez stresu czy wszystko zdazysz kupic takie jakie chcesz . ja jeszcze nic nie kupilam czekam na pleć bo jak dziewczynka to wszystko dostanę od siostr a jak chlopiec to bedziemy musieli wtedy kupicJa dziś poszalalam i kupiłam wózek, materac pościel ciuszki prawie całą wyprawka. Został mi do kupienia fotelik ale też już jest upatrzony tylko autem chcemy podjechać i dopasować
N
nakuga
Gość
Ja właśnie po badaniach krwi jedna osoba tylko przedemna była tylko wkurzyłam się bo u nas nie robią grupy krwi i musze jechać specjalnie do miasta a nie mam potrzeby z rana mam jutro ale z 2 latkiem do dentysty
Klaudyna91
Kurcze, ja też na wsi mieszkam i to takiej na końcu świata ale w miasteczku najbliższym zrobiłam bez problemu. Do ginekologa tylko jeżdżę dalej do dużego miasta.Ja właśnie po badaniach krwi jedna osoba tylko przedemna była tylko wkurzyłam się bo u nas nie robią grupy krwi i musze jechać specjalnie do miasta a nie mam potrzeby z rana mam jutro ale z 2 latkiem do dentysty
Powodzenia u dentysty, ja byłam z córką wczoraj, od dwóch lat próbujemy i wczoraj dopiero dała sobie zrobić dwie plomby ....uff
N
nakuga
Gość
Ja ginekologa i laboratorium w ośrodku mam blisko bo 1.5km a na grupę krwi 10km lubię jeździć autem ale z potrzeby. Jestem w czwartej ciąży grupa krwi ostatnio badana 3lata temu 2 razy konfliktu nie było tylko wiecznie problem bo mąż nie ma oznaczonej grupy krwi.Kurcze, ja też na wsi mieszkam i to takiej na końcu świata ale w miasteczku najbliższym zrobiłam bez problemu. Do ginekologa tylko jeżdżę dalej do dużego miasta.
Powodzenia u dentysty, ja byłam z córką wczoraj, od dwóch lat próbujemy i wczoraj dopiero dała sobie zrobić dwie plomby ....uff
Martini4
Też się zastanawiam nad jakimś preparatem na komary i kleszcze... Szczególnie że ostatnio jeden mnie złapałI właśnie wróciłam ze spaceru nad Wisłą [emoji7]
Gdyby nie wredne komary to jeszcze bym polazila... A macie jakies dobre srodki, ktore można w ciąży?
Muszę coś kupic..
Klaudyna91
To i tak masz super. Ja do marketu czy laboratorium mam 15 km a do miasta z kinem, galeria itd 40 km. A przeprowadziłam się tu w ciąży z córką dopiero i przyznam że ciężko się było przyzwyczaićJa ginekologa i laboratorium w ośrodku mam blisko bo 1.5km a na grupę krwi 10km lubię jeździć autem ale z potrzeby. Jestem w czwartej ciąży grupa krwi ostatnio badana 3lata temu 2 razy konfliktu nie było tylko wiecznie problem bo mąż nie ma oznaczonej grupy krwi.
N
nakuga
Gość
A córka ile ma latek ? My mamy problem z próchnicą 6 zębów wyszło w 4miesiącu po roku zaczęły się psuć jeździliśmy smarować i nie pomogło resztę dentystka na nfz powiedziała że jednynie prywatnie może coś zrobią.U nas prawdopodobnie genetycznie chłopaki mają słabe zęby bo z starszym to samo mleczaki słabe a stałe ładne.Mąż też korony na górnych zębach od 18 w tamtym roku wymieniał całą górę to zapłacił jak za samochód.Córka od początku piękne zęby.Próchnica butelkowa odpada bo żadne dziecko nie wiedziało co to smoczek i butelka.Kurcze, ja też na wsi mieszkam i to takiej na końcu świata ale w miasteczku najbliższym zrobiłam bez problemu. Do ginekologa tylko jeżdżę dalej do dużego miasta.
N
nakuga
Gość
Ja z centrum miasta przeniosłam się na wieś i na dzień dobry prawo jazdy trzeba było zrobić bo masakra a w mieście wszystko na miejsci i tramwaje autobusyTo i tak masz super. Ja do marketu czy laboratorium mam 15 km a do miasta z kinem, galeria itd 40 km. A przeprowadziłam się tu w ciąży z córką dopiero i przyznam że ciężko się było przyzwyczaić
reklama
Też siedzę przed lab robią dziś krzywą cukrową Myślałam że po glukoza wszystko wróci ale na szczęście udało się bo musiałabym powtarzać badanieHejka wszystkim właśnie czekam w kolejce do laboratorium i oczywiście nikt mnie nie wpuści kolejka że hej, a ja musze coś zjeść bo mi się żołądek za chwilę rozleci.
Życzę wszystkim miłego dnia