reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

Z racji wieku to ryzyko podstawowe jest wysokie. W wieku 40 lat jest to 1:73. Pozniej w zależności od parametrow na usg jest korygowane. Zmniejsza się lub zwieksza czasami niestety. A potem jeszcze raz korygowane po pappa. I tutaj też w zaleznosci od wyników albo ryzyko maleje albo rosnie.
Ja teraz czekam na wyniki pappa.
A tutaj zobaczcie na moich wczorajaszych wynikach jest wszystko
Z racji wieku to ryzyko podstawowe jest wysokie. W wieku 40 lat jest to 1:73. Pozniej w zależności od parametrow na usg jest korygowane. Zmniejsza się lub zwieksza czasami niestety. A potem jeszcze raz korygowane po pappa. I tutaj też w zaleznosci od wyników albo ryzyko maleje albo rosnie.
Ja teraz czekam na wyniki pappa.
A tutaj zobaczcie na moich wczorajaszych wynikach jest wszystko wyjasnione [emoji4]Zobacz załącznik 1138068
No właśnie.Tobie urosly i masz niskie ryzyko,ja 21 mialam z 350 zmalalo na 70 więc ryzyko mam wysokie.

reklama
Jak wam mija dzień ja właśnie oglądam nagranie z USG naszego maleństwa. Na szczęście wyniki są Oki. Z testu papa wyszło że muszę urodzić do 40 tygodnia ponieważ po mam podwyższone ryzyko stanu przedrzucowkowego. Lekarz powiedział że prawdopodobnie dziewczynka. Mój mąż oszalał z radości.

reklama
Do góry