reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

I jak poronilas w 6 tygodniu to brzuch cie nie bolal ani nie mialas krwawienia?
Fajnie, ze tam macie taka dobra opieke i osobne sale, ja w Londynie trafilam na okropna sale, bylo nas 5 w jednej salí. Mialam cesarke i na drugi dzien po tej cesarce nue wytrzymalam i sie wypisalam do domu. Ruch tam byl niesamowity i halas, przespac sie nie dalo, mialam wrazenie, ze jestesmy w ryanerze co chwile z czyms chodzili 😣
Zobaczymy jak tu w Barcelonie bedzie.
Nic mnie nie bolalo moze troche jakby zmęczenie przeszlo ciaza zatrzymala sie pozniej recepta na tebletki i do domu( powyzej 12 tyg jest zabiega tak farmakologia) . Mam nadzieje ze w Barcelonie bedziesz miec lepsze doświadczenia bedzie lepsza opieka i spokok2☺

reklama
Hej witajcie! Dzisiaj pierwszy raz w życiu zobaczyłam na teście dwie kreski. Nie jestem w stanie nadrobić tych wszystkich postów ale mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swojego grona. Ostatnia miesiączka 18 marca, termin porodu na 25 grudnia wg moich obliczeń [emoji1787]
Hej my się chyba znamy ;p już dotarło że będziesz mamusia czy jeszcze trochę nie ogarniasz? :D

Hej, nie odzywałam się tydzień, czekałam cierpliwie na wizytę dziś. Wszystko dobrze, serduszko bije, wychodzi 6tydzien+4 dzien. Termin na 7.12 😍💞

Załączniki

• received_1102408136761656.jpeg
    received_1102408136761656.jpeg
    286,7 KB · Wyświetleń: 76
O jeeej ❤ ile tu dzisiaj pięknych kresek ❤ Gratulacje wszystkim ❤

@Piernik98 i jak tam?

Nadrobilam was! :)
A no bez zmian w sumie jesli chodzi o samopoczucie. Czytalas co dzis pisalam pewnie o tym ze mi progesteron spadl a beta pieknie rosnie. Wzielam 1 tabletke duphastonu w poludnie a przed snem wezme druga wiec juz zaczynam dzialac. Mysle ze nie jest za pozno. OBY! W poniedzialek dzwonie do innego lekarza bo ten mnie nie sluchal jak mowilam ze progesteron spada...moglo nie dojsc do tego ze tyle spadł no ale mial mnie ginekolog gdzies...wiec pojde do kogos innego. Mam nadzieje ze bedzie wszystko w porzadku bo beta piekna juz prawie 16tysiecy 😊 rosnie w normie. Wiec licze ze duphaston podtrzyma malucha i wszystko sie ulozy ❤

Hej wszystkim, Ja już po dzisiejszej wizycie, wszystko na swoim miejscu, słyszałam serduszko! Biło 145 na min, bobo ma 1 cm. Lekarz mówi, że póki co jest wzorowo :) Niestety mdłości towarzysza Mi caly czas i okropny ból piersi, są wręcz „rozgoraczkowane" i na bank będę miała na nich rozstępy bo juz mi skóry brakuje

Nic mnie nie bolalo moze troche jakby zmęczenie przeszlo ciaza zatrzymala sie pozniej recepta na tebletki i do domu( powyzej 12 tyg jest zabiega tak farmakologia) . Mam nadzieje ze w Barcelonie bedziesz miec lepsze doświadczenia bedzie lepsza opieka i spokok2☺
To teraz mnie troche wystraszylas, bo tak teraz myslalam, ze no dobra jak juz mi nie robia badan do 12 tygodnia, ale nic mnie nie boli, to wszystko jest ok, a ty mowisz, ze jednak moze byc inaczej i moze sie ciaza zatrzymac i nic nie bedziemy o tym wiedziec. Ja od wczoraj mam slabsze objawy, teraz sie zaczne stresowac 🙁

reklama
Kolejna super informacja dziś [emoji7] rosnij zdrowo [emoji3590]
Hej wszystkim, Ja już po dzisiejszej wizycie, wszystko na swoim miejscu, słyszałam serduszko! Biło 145 na min, bobo ma 1 cm. Lekarz mówi, że póki co jest wzorowo :) Niestety mdłości towarzysza Mi caly czas i okropny ból piersi, są wręcz „rozgoraczkowane" i na bank będę miała na nich rozstępy bo juz mi skóry brakuje

Do góry