Trzeba próbować kombinować i wypracujesz sobie wszystkoDzięki za rozpiske pomyślę jak to zrobić U siebie
reklama
Ja rok temu dałam jako chrzestna 1g sztabkę złota i 500zl do tegoDziewczyny mam takie pytanie z innej beczki. Za niecały miesiąc mam komunię jestem chrzestna może orientujecie się ile daje się na prezent chodzi mi o pieniądze bo zbiera na laptopa
Ce2793
Fanka BB :)
No właśnie ja dziś podałam pierwszy raz marchew i było to samoNo niestety maluszki nie wiedzą że to trzeba w drugą stronę tą kaszę a nie wyplówać. Pamiętam jak starsza się uczyła z łyżeczki to wszystko w koło niej było w marchewce ale pomału załapała
Ce2793
A jakie masz relacje? Bo dla mnie to robi mega różnicęDziewczyny mam takie pytanie z innej beczki. Za niecały miesiąc mam komunię jestem chrzestna może orientujecie się ile daje się na prezent chodzi mi o pieniądze bo zbiera na laptopa
zeberka363
jestem szalona :-D
Ja jako chrzestna dawałam 500zl, nie ma co szaleć bo to nie weseleDziewczyny mam takie pytanie z innej beczki. Za niecały miesiąc mam komunię jestem chrzestna może orientujecie się ile daje się na prezent chodzi mi o pieniądze bo zbiera na laptopa
Ogólnie to nie jesteśmy rodziną. To syn kolegi z pracy męża. Mąż kiedyś z nim razem pracował teraz już nie pracują ze sobą. Dodatkowo są po rozwodzie i mniej więcej od 6 lat kontakt mamy tylko raz w roku.A jakie masz relacje? Bo dla mnie to robi mega różnicę
U nas bylo 500 zl I pamiątka taka książeczkaDziewczyny mam takie pytanie z innej beczki. Za niecały miesiąc mam komunię jestem chrzestna może orientujecie się ile daje się na prezent chodzi mi o pieniądze bo zbiera na laptopa
zeberka363
jestem szalona :-D
Bardzo fajna rozpiskaJak już zjadła większą ilość to w zupełności wystarczało jej i mleka już nie chciała i było zastepowane mleko warzywem. Mniej więcej jak miała pół roku to 6 mleko 9 kasza 12 warzywo--zupka 15 mleko 18 owoc z kaszą manną jej robiłam 21 mleko. Potem owoce przerzuciłam na 15 a o 18 mleko. Jeśli był jakiś nowy owoc to zamieniałam posiłek z zupką żeby nie było rewolucji w nocy
Ce2793
Bardzo mądre podejście. Nie jestem wierząca i nie będę chrzciła ale gdybym to starałabym się aby dziecko nie zapomniało, że chodzi o sakrament a nie imprezę i prezenty. Pod koniec tamtego roku jako chrzestna nie uczestnicząca w imprezie ze wzgledu na pandemie + zaawansowaną ciążę dałam 800zl. Dodam, że z rodziną chrzesniaka nie mam kontaktu bo przypominali sobie o mnie tylko przed urodzinami, dniem dziecka, świętami etc .Ja jako chrzestna dawałam 500zl, nie ma co szaleć bo to nie wesele
reklama