Około 2 latMoja córka na szczęście jest wrogiem rodzeństwadługo się starałas o ta ciążę?
reklama
Natalia1811
Początkująca w BB
To tak jestesmy w bardzo podobnej sytuacji. Robiliście z mężem jakieś badania?Około 2 lat
Dziewczyny cały dzień męczą mnie mdłości...najgorzej jest rano... Przez to brak apetytu....nie mam pomysłu jak sobie z tym radzić
Natalia1811
Początkująca w BB
Dziewczyny przyszły wyniki bhcg teraz to już tylko 17,5 czułam jak zobaczyłam krwawienie że tak będzie Nata czekam na wiadomość od Ciebie
MALAVI
Aktywna w BB
Hej dziewczyny! Mam nadzieję, że i ja będę grudniowa mamą Ciąża potwierdzona przez giną ale na bardzo wczesnym etapie bo muszę brać leki. Mam trombofilie przez co 3 razy poroniłam Na szczęście mam 2 letnia córeczkę, która pozwala mi wariować tylko trochę, biorąc pod uwagę okoliczności Następna wizyta 28 kwietnia i z całych sił trzymam kciuki za serducho.
Natalia bardzo mi przykro, wiem przez co przechodzisz.
Ilona 88
Fanka BB :)
Przykro mi ...[emoji52] to takie niesprawiedliwe...Dziewczyny przyszły wyniki bhcg teraz to już tylko 17,5[emoji22][emoji22][emoji22] czułam jak zobaczyłam krwawienie że tak będzie [emoji22] Nata czekam na wiadomość od Ciebie
Natalka bardzo mi przykroDziewczyny przyszły wyniki bhcg teraz to już tylko 17,5 czułam jak zobaczyłam krwawienie że tak będzie Nata czekam na wiadomość od Ciebie
Akuku
Dziewczyny przyszły wyniki bhcg teraz to już tylko 17,5 czułam jak zobaczyłam krwawienie że tak będzie Nata czekam na wiadomość od Ciebie
Bardzo mi przykro, trzymaj się. Trzymam kciuki za owocne starania.
reklama
Evela.6
Gratulacje [emoji7] trzymam mocno kciuki [emoji7]
Hej dziewczyny! Mam nadzieję, że i ja będę grudniowa mamą Ciąża potwierdzona przez giną ale na bardzo wczesnym etapie bo muszę brać leki. Mam trombofilie przez co 3 razy poroniłam Na szczęście mam 2 letnia córeczkę, która pozwala mi wariować tylko trochę, biorąc pod uwagę okoliczności Następna wizyta 28 kwietnia i z całych sił trzymam kciuki za serducho.