Sprawdzałam według kalkulatora to jest o polowe za małoA jakie są normy? Widełki od do .
Bo zdaje się że to bardzo indywidualna kwestia .
reklama
Aga10_2018
Fanka BB :)
Sprawdzałam według kalkulatora to jest o polowe za mało
Kiedy masz wizytę u lekarza ?
L
Lebkuchen_mum
Gość
Wpisz w google kalkulator beta hcg. Tam wpisujesz date i wartosc i oblicza ci czy w normie czy nieTak ale chyba za mały
Aga10_2018
Kiedy masz wizytę u lekarza ?
Jesteś pewna ? Bo wiem że te widełki są naprawdę szerokie i ta dolna granica to wcale nie jest jakaś wyrocznia . Poczekaj na wizytę u lekarza A teraz postaraj się oddychać głęboko nie stresować choć wiem jakie to jest trudne ..
ola32
Ja biorę Prenatal Uno, ale też sama to sobie wybrałam.
Dziewczyny z Polski- czy u Was ginekolodzy pozwalają przyjść na wizytę z partnerem? Moja jest w klinice i obawiam się, że będę musiała być sama, a tak bym chciała żeby mąż był przy mnie...
Dziewczyny z Polski- czy u Was ginekolodzy pozwalają przyjść na wizytę z partnerem? Moja jest w klinice i obawiam się, że będę musiała być sama, a tak bym chciała żeby mąż był przy mnie...
Natalia1811
Początkująca w BB
Mojej bety nadal nie ma ale już się nie łudzę bo krwawienie mocniejsze i brzuch zaczął bolećSprawdzałam według kalkulatora to jest o polowe za mało
martini6
Ja biorę Prenatal Uno, ale też sama to sobie wybrałam.
Jak bylam w klinice to musialam tylko sama w rękawiczkach i masce a jak byłam u gina w przychodni prywatnej mogłam z partnerem. Wiec zależy gdzie pewnie jakie maja reguły.
L
Lebkuchen_mum
Gość
Ktory tydzien i powtarzalas przyrost bety po zrobieniu 1?Mojej bety nadal nie ma ale już się nie łudzę bo krwawienie mocniejsze i brzuch zaczął boleć
martini6
Mojej bety nadal nie ma ale już się nie łudzę bo krwawienie mocniejsze i brzuch zaczął boleć
Współczuje
reklama
Aga10_2018
Mojej bety nadal nie ma ale już się nie łudzę bo krwawienie mocniejsze i brzuch zaczął boleć
A masz możliwość pojechać do szpitala już?
U mnie w rodzinie była taka historia . Silne krwawienie . Łzy i rozpacz. Matce serce pękło mimo że nie planowała 3 ciąży. I wszystko jest w porządku. Ciąża jak najbardziej jest i termin ma na początku sierpnia.