Sabina17
Fanka BB :)
Ooo może wyjdzie 1 stycznia hihi31 grudnia [emoji12]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ooo może wyjdzie 1 stycznia hihi31 grudnia [emoji12]
U mnie też masz dzień przedemnaU mnie termin z Om. Jak. I z usg się pokrywa 25.12
Ja miałam wrażenie że przytyłam 2/3 kg aż do dnia kiedy ok 4 nad ranem poszłam siku i mój brzuch sie ''schował''. Wiec chwilowe kilogramy na + w moim przypadku spowodowane wzdęciami i zaparciami..Ja powinnam schudnac ok. 6 - 8 kg [emoji16]
A niestety chociaż zaczelam jesc zdrowo, zero fast foodów itp., od slodkiego mnie odrzuca a wcześniej zarlam non stop.
I co? Przytylam juz 2 kg...wtf?
Ok, nadgorliwa nie jestem to na razie wzięłam sobie wpisałam ten z USGJa z OM na 10.12, z USG na 16.12
No to ja kupiłam przez neta w hm właśnie dziś przyszły dwie pary ten sam rozmiar jedne super a drugie mogłyby dwie dupy moje wejść w nie dosłownieJa właśnie mam ten problem, że muszę przymierzyć, szczególnie w H&M bo tam te rozmiary to w cały świat... A teraz to nawet z domu nie wychodzę. Chyba sobie zamówię, może ustrzelę
Ja z USG 21.12 a z OM 22.12 prawie tak samoJa mam na 20.12
Pisać, pisać dziewczyny robię sobie dokument w Excelu skoro jeszcze tej prywatnej grupy nie ma to sobie sama notatki porobię
Bo pamiętam z głowy chyba termin(y) tylko @aga.i.nieszka
Ok, nadgorliwa nie jestem to na razie wzięłam sobie wpisałam ten z USG
Ale jest nas tu już tyle, że się naprawdę gubię kto na kiedy ma termin.
No to ja kupiłam przez neta w hm właśnie dziś przyszły dwie pary ten sam rozmiar jedne super a drugie mogłyby dwie dupy moje wejść w nie dosłownie