reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Hej , ja po połówkowych , więc tak z jednym chlopcem wszytsko jak najbardziej oki , wszytskie pomiary jak najlepsze
emoji4.png
emoji7.png
a drugi mój robaczek wyszło u niego leciutko poszerzone miedniczki nerkowe ale to mówił lekarz że to nic takiego i jeszcze wyszło poszeszony fałd karkowy , norma jest 6mm a u nas 6.5 to i tak tragedia nie jest po za tym wszytsko cacy na swoim miejscu i wszytsko oki no ale teraz będę znowu przeżywać do dnia porodu ale cóż mam nadzieję że wszytsko będzie dobrze
emoji849.png
emoji5.png

Hej u mojego tez wyszlo ostatnio ze ma powiekszona jedna nerke - do obserwacji.

Z dziewczynki stal sie chlopcem. Chociaż w ta hipotetyczna dziewczynke nie moglam uwierzyc. Teraz uwierze jak potwierdzi moj gin. Ale wizyta dopiero za miesiac.

No coz trzeba bedzie probowac trzeci raz;) Chociaz dwie cc i wiek chyba to wykluczaja...czy to tylko moje odczucia. Moze los sam zdecyduje. Beda dwa chlopaczki. A zawsze chcialam dwie corki haha. I ciesze sie ze beda miec siebie bo sama mam brata a zawsze chcialam siostre.

Na fb sie nie wybieram jakos tu mi pasuje ale macie racje z tym podczytywaniem z krzakow. Jestem na mamusiach lutowych i kiedy rok temu postanowilysmy zamknac dla nas grupe to nagle odezwalo sie tyle osob.... Jednak zostalo nas kilka do dzis.

Hej , ja po połówkowych , więc tak z jednym chlopcem wszytsko jak najbardziej oki , wszytskie pomiary jak najlepsze [emoji4][emoji7]a drugi mój robaczek wyszło u niego leciutko poszerzone miedniczki nerkowe ale to mówił lekarz że to nic takiego i jeszcze wyszło poszeszony fałd karkowy , norma jest 6mm a u nas 6.5 to i tak tragedia nie jest po za tym wszytsko cacy na swoim miejscu i wszytsko oki no ale teraz będę znowu przeżywać do dnia porodu ale cóż mam nadzieję że wszytsko będzie dobrze[emoji849][emoji5]

Może kolejny lekarz straszy i wszystko będzie dobrze po porodzie. Trzymam kciuki za zdrowe dzidziusie. A jeszcze z ciekawości jak przyjęłaś informację o bliźniakach duże to było zaskoczenie dla Ciebie? Moja Mama miała brata bliźniaka więc była szansa, że ja też mogę mieć. Z jednej strony fajnie bo od razu dwoje dzieci, ale z drugiej strach jak wszystko ogarnąć :)

@PaniAg u nas też do obserwacji bo jest nie wiele powiększone naszczescie , a coś mi się kojarzy że u ciebie na pierwszym prenatalnym wyszło że za duża przeziernosc karkowa ? Czy mi coś się pomyliło?
@gacoperek zaskoczenie było takie że chyba z 3 dni siedzialam i płakał bo nie widziałam jak to będzie , balam się bo naczytałam się że taka ciaza jest wysokiego ryzyka że coś tam coś tam i tak panikowałam że mąż mi kazał się ogranac nastychmiast [emoji23][emoji23] nie powiem bo do tej pory są takie dni że naprawdę siedzę i płacze bo sobie nie poradzę , ale wiem że będę musiała i teraz się cieszę bardzo bardzo bo będę mieć kochanych 3 urwisów do całowania i tulenia [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

Nie dalo sie poprzednio zmierzyc bo dziwnie leży. Dziś tez sie za bardzo nie udalo . ma dziwnie ułożenie skulony i glowa do tyłu.jak by stojac patrzyli byśmy w sufit.

Aha, a lekarz to przedstawia w taki sposób, że powinnaś się martwić czy tylko Cię informuje, że dziecko ma niefortunną pozycję do badania?

reklama
Do góry