30zlJaka cena?
reklama
Dagaa11
Fanka BB :)
Ale myslisz o typowo naszej grupie z babyboom? Tam nas jest zaledwie 30 pare osob moze chodzi Ci o tą ogolnopolską z grudniówkami? Tam chyba z tysiąc dziewczyn juz jest i mi też to nie odpowiada :/A mnie ta grupa na fb srednio odpowiada niby bardziej prywatnie a i tak w caly swiat tu znamy sie po nicku a tam ktos pisze z imienia i nazwiska i trudno odgadnąć kto to tsk naprawde kojarze tylko Dage i Sabi
G
gosc12
Gość
Załączniki
-
Screenshot_2018-08-09-18-32-50-931_com.opera.browser.png69,8 KB · Wyświetleń: 83
-
IMG_20180809_175221.jpg29,1 KB · Wyświetleń: 82
-
IMG_20180809_182710_800x600.jpg149,7 KB · Wyświetleń: 88
-
IMG_20180809_182600_600x800.jpg119,7 KB · Wyświetleń: 89
-
Screenshot_2018-08-09-19-32-03-340_com.opera.browser.png51 KB · Wyświetleń: 79
Ostatnio edytowane przez moderatora:
motylkowelove
Na pewno będzie dobrze [emoji4]Hej , ja po połówkowych , więc tak z jednym chlopcem wszytsko jak najbardziej oki , wszytskie pomiary jak najlepsze [emoji4][emoji7]a drugi mój robaczek wyszło u niego leciutko poszerzone miedniczki nerkowe ale to mówił lekarz że to nic takiego i jeszcze wyszło poszeszony fałd karkowy , norma jest 6mm a u nas 6.5 to i tak tragedia nie jest po za tym wszytsko cacy na swoim miejscu i wszytsko oki no ale teraz będę znowu przeżywać do dnia porodu ale cóż mam nadzieję że wszytsko będzie dobrze[emoji849][emoji5]
Totois30
Jesli chodzi o grupe na fb sa tam dziewczyny ktore dotychczas byly na forum. Wszytkie ktore sie udzielaly do praktycznie konca lipca. Tam nie jestesmy anonimowe, glownie chodzi o nasze bezpieczenstwo. W internetach rozne rzeczy sie dzieja i postanowilysmy ze wlasnie taki bedzie sklad grupy. Sklad tego forum Z dnia kiedy zalozona zostala grupa na fb. Rozne moga byc cele osob ktore nagle teraz sie ujawnily lub chca dolaczyc. Taka jest prawda. A tu sie dalej udzielamy i doradzamy jesli trzeba
Kurcze nie wiem o jakiej grupie mowie zapisałam sie do tej najwiekszejAle myslisz o typowo naszej grupie z babyboom? Tam nas jest zaledwie 30 pare osob moze chodzi Ci o tą ogolnopolską z grudniówkami? Tam chyba z tysiąc dziewczyn juz jest i mi też to nie odpowiada :/
Dagaa11
No to nie mowisz o naszej. U nas administratorem jest Sabi, dodaj sie, bo duzo udzielasz sie na forumKurcze nie wiem o jakiej grupie mowie zapisałam sie do tej najwiekszej
Musisz wyszukać tą grupę:
Załączniki
HappyElephant
Link do: Zaloguj się do Facebooka | FacebookKurcze nie wiem o jakiej grupie mowie zapisałam sie do tej najwiekszej
reklama
Dagaa11
Dokładnie, po.to właśnie powstała grupa na fb niestety jakaś "selekcja" musi byc, zeby zachować prywatność.Jesli chodzi o grupe na fb sa tam dziewczyny ktore dotychczas byly na forum. Wszytkie ktore sie udzielaly do praktycznie konca lipca. Tam nie jestesmy anonimowe, glownie chodzi o nasze bezpieczenstwo. W internetach rozne rzeczy sie dzieja i postanowilysmy ze wlasnie taki bedzie sklad grupy. Sklad tego forum Z dnia kiedy zalozona zostala grupa na fb. Rozne moga byc cele osob ktore nagle teraz sie ujawnily lub chca dolaczyc. Taka jest prawda. A tu sie dalej udzielamy i doradzamy jesli trzeba