No ja też się dowiedzialam 3sierpnia że będę miała córeczkęTak, będę mieć chłopca bez żadnych szans na pomyłkę
reklama
A mnie ta grupa na fb srednio odpowiada niby bardziej prywatnie a i tak w caly swiat tu znamy sie po nicku a tam ktos pisze z imienia i nazwiska i trudno odgadnąć kto to tsk naprawde kojarze tylko Dage i Sabi
A dużo jest Was na fb? Myślałam, że tylko dziewczyny z tego forum tam są.
karOls9
Fanka BB :)
Hej , ja po połówkowych , więc tak z jednym chlopcem wszytsko jak najbardziej oki , wszytskie pomiary jak najlepsze [emoji4][emoji7]a drugi mój robaczek wyszło u niego leciutko poszerzone miedniczki nerkowe ale to mówił lekarz że to nic takiego i jeszcze wyszło poszeszony fałd karkowy , norma jest 6mm a u nas 6.5 to i tak tragedia nie jest po za tym wszytsko cacy na swoim miejscu i wszytsko oki no ale teraz będę znowu przeżywać do dnia porodu ale cóż mam nadzieję że wszytsko będzie dobrze[emoji849][emoji5]
natka100
Nie dalo sie poprzednio zmierzyc bo dziwnie leży. Dziś tez sie za bardzo nie udalo . ma dziwnie ułożenie skulony i glowa do tyłu.jak by stojac patrzyli byśmy w sufit.Natka a dlaczego masz nadzieję, że uda się zmierzyć kręgosłup? coś jest nie tak? Coś mi umknęło?
Mika1983
Początkująca w BB
A czy drugi dzidziuś to też chłopiec?bo ostatnio trochę wątpliwosci były czy nie dziewczynka jak dobrze pamiętamHej , ja po połówkowych , więc tak z jednym chlopcem wszytsko jak najbardziej oki , wszytskie pomiary jak najlepsze [emoji4][emoji7]a drugi mój robaczek wyszło u niego leciutko poszerzone miedniczki nerkowe ale to mówił lekarz że to nic takiego i jeszcze wyszło poszeszony fałd karkowy , norma jest 6mm a u nas 6.5 to i tak tragedia nie jest po za tym wszytsko cacy na swoim miejscu i wszytsko oki no ale teraz będę znowu przeżywać do dnia porodu ale cóż mam nadzieję że wszytsko będzie dobrze[emoji849][emoji5]
karOls9
Tak też chłopiec [emoji7][emoji5]A czy drugi dzidziuś to też chłopiec?bo ostatnio trochę wątpliwosci były czy nie dziewczynka jak dobrze pamiętam
A w jakim kolorze?
Załączniki
reklama