reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Ja po dzisiejszej wizycie, nasza księżniczka ma się świetnie, grzecznie sobie spała podczas usg, waży 277g, wszystko w porządku, serduszko i wszystkie narządy na miejscu i pracują pięknie.
Ja umieram przez te upały, dobrze ze jest jeziorko u mnie w mieście bo chyba bym się roztopila.
Czy Was też tak bolą kręgosłupy? Mnie strasznie, a już na plecach to w ogóle nie mogę poleżeć bo się później nie podniose.

Cześć dziewczyny!
Odnośnie kręgosłupa - niestety cierpię bardzo. Właśnie nie mogę spać przez mojego aktywnego synka ;)
Wczoraj miałam połówkowe. Wszystko jest w porządku. Wreszcie się dowiedziałam że będziemy mieli chłopca :) waży 381g. To chyba dużo?
Miłego dnia Wam życzę :)
Super [emoji4] chyba tak normalnie a który tc ?

reklama
Hej dziewczyny. Dawno nie pisałam, bo upały mnie wykończyły. W między czasie jeszcze ból zeba, dwie wizyty u dentysty Dziś już jestem 2 godzin na nogach. Udało mi się trochę chałupe ogarnąć, wstawić i rozwiesić pranie, no i ugotować zupę, bo u nas popołudniu jest tak gorąco, że nie daje rady nic ugotować bo mdleje.
Ja to mam wrażenie że przez ta ciążę jestem całkowicie nie ogarnięta. Wczoraj w Lidlu spakowałem część zakupów do cudzego koszyka i później ten właściciel wózka przeszedł i mi oddaje te zakupy a ja się patrzę i nic nie rozumiem. Dopiero po około minucie zajarzylam, co sie stało i zaczęłam go przepraszać.

Do góry