karOls9
Fanka BB :)
W poniedziałek mam połówkowe to lekarz może powie , bliźniak są dwujajowe [emoji4]Super ze wszystko dobrze a to zagadka i jak tu ubranka kupowac a blizniaki sa jedno czy dwu jajowe?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W poniedziałek mam połówkowe to lekarz może powie , bliźniak są dwujajowe [emoji4]Super ze wszystko dobrze a to zagadka i jak tu ubranka kupowac a blizniaki sa jedno czy dwu jajowe?
Zazdroszczę Ci.. Ja zawsze marzyłam o bliźniakachW poniedziałek mam połówkowe to lekarz może powie , bliźniak są dwujajowe [emoji4]
Toz Ty aniol jestes jak pierwszy raz [emoji3] ja na poczatku mialam smaki na kebaby i hot-dogi, ale szybko przeszlo, teraz tez przewazaja frytki domowe
W poniedziałek mam połówkowe to lekarz może powie , bliźniak są dwujajowe [emoji4]
Zazdroszczę Ci.. Ja zawsze marzyłam o bliźniakach
Czasami też mam obawy ale staram się myśleć pozytywnie to chyba naturalne bo już bardzo dobrze wiemy co nas czeka ale za 20 parę lat będziemy siedzieć duża rodzina przy stole zawsze to mi się marzyłoBlondii oby :-)
Ciesze się że jest tu tak duzo wielodzietnych mam ;-)