reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
@Anet23 Tak miałam maści, podawałam też viburcol, ale przy zębach i tak się budził co godzinę i tak. Ja uważam że nikt nie zrozumie drugiej matki której dziecko ma problemy ze spaniem, niestety nie wszystkie są tak cudowne I szybciutko przesyłają noce i to nie wynika z lenistwa matki bo nie chce odkładać tylko z ogromnego zmęczenia A funkcjonowac w dzień jakoś trzeba :)

Anet lepsze okno życia niż smietnik....
Mam koleżankę która ma dwójkę adoptowanych maluchow sa przeuroczy, nie wiem jak ta kobieta co je kddalaodmoże spać spokojnie.

Jak widać kazde bobo inne :-)

Ja teraz żyje nadzieją że może drugie będzie lubilo spać no kurka jakąś równowaga w naturze musi być po wymagającym dziecku czas na jakieś spokojniejsze:-D Moja mama ze mna i bratem również nie miala problemu bo ladnie spalismy i ona zawsze mowila ze przy moim to by sie juz dawno wykonczyla i na wiecej dzieci by sie nie zdecydowala:-D Ja też jak karmilam synka bralam go do odbicia I odkladalam potem do łóżeczka :) znowu dziś skwar będzie A ja się wybieram na szoping z mamą.

Takie nie mają sumienia chyba ... ani poczucia takiego hm powołania do rodzicielstwa .
Przecież normalna kobieta by nie zostawiła gdzieś tam czy nie zabiła swojego dziecka co wynosiła :/

reklama
Do góry