motylkowelove
Fanka BB :)
Agulaa ja nie chciałam , żeby szpital się tym zajmował , w sensie pochówkiem , i sami się tym zajeliśmy , ale czasami tak jest lżej kiedy ktoś weźmie w swoje ręce , ja mam traume po odbieraniu z prosektorium i zostanie mi na amen :/ przy czym za kazdym razem jeździmy na msze dla dzieci utraconych jak są , dzisiaj nie wiem czy bym tak samo nie zrobiła jak Ty .
3maj się dzielnie , wakacje na pewno dobrze wpłyną na Was ;* ściskam !
MamaX ja już dostałam tyle ze wysyłałam w litym rozliczenie to juz chwile temu
PaniAg wszystko zalezy od przyswajania , 50% kobiet w polsce ma mutacje , które powodują , że forma syntetyczna kwasu nie przyswaja się , przez co odkłada w organizmie i dziecko z niego nie korzysta , więc jest narażone na wady . Ja w pierwszej ciązy nie miałam świdomości tego , później już brałam kwas tylko w formie folianu , teraz zapewnia mi to prenatal bo ma zastosowanie metylków , więc nawet jak ktoś nie wie czy przyswaja czy nie , to te witaminki są bezpieczne
3maj się dzielnie , wakacje na pewno dobrze wpłyną na Was ;* ściskam !
MamaX ja już dostałam tyle ze wysyłałam w litym rozliczenie to juz chwile temu
PaniAg wszystko zalezy od przyswajania , 50% kobiet w polsce ma mutacje , które powodują , że forma syntetyczna kwasu nie przyswaja się , przez co odkłada w organizmie i dziecko z niego nie korzysta , więc jest narażone na wady . Ja w pierwszej ciązy nie miałam świdomości tego , później już brałam kwas tylko w formie folianu , teraz zapewnia mi to prenatal bo ma zastosowanie metylków , więc nawet jak ktoś nie wie czy przyswaja czy nie , to te witaminki są bezpieczne
Ostatnia edycja: