reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Ja z tymi wozkami to jestem tak zielona, ze nie wiem co zrobie jak przyjdzie co do czego:( @HappyElephant czyli uzywasz fotelika do samochodu juz od poczatku? A on na ile wystarcza, kiedy trzeba zmienic jak z dzidzia sie zrobi klocus? A do wielu wozkow spacerowek mozna dokupic gondole?
Pytasz o sam fotelik samochodowy czy o ten do wózka? Foteliki samochodowe się wymienia zgodnie z waga dziecka i wzrostem. Pierwszy jest od 0 do bodajże 18 mcy. Musisz poczytać sobie. Taki jednocześnie do wózka też jest tylko na chwilę bo dziecko wyrasta i zmienia się na np. spacerowke no i wiadomo jakieś spacery w takim foteliku to na krótko bo dla dziecka lepsza jest gondola.

Ale dzisiaj zakupowy dzień..
Młodemu z h&m zamówiłam ciuszki, bodziaki na długi i krótki rękawek, spodenki, bluzę, mama narzeczonego zamówiła mu Szumisia z funkcją niani.. także nic tylko otwierać wino bezalkoholowe i opijać zakupy :D zdecydowaliśmy się na ten wózek, tylko muszę wytrwać do wypłaty, bo już jestem spłukana.. mam nadzieję, że jeszcze będzie aktualny :D

Załączniki

• anex-sport-niebieski-zakard-bia_125.jpg
    anex-sport-niebieski-zakard-bia_125.jpg
    79,4 KB · Wyświetleń: 110
  • 1221-4fc8-427e-9f0a-362b473f29b6_large.jpg
    1221-4fc8-427e-9f0a-362b473f29b6_large.jpg
    92,7 KB · Wyświetleń: 84
Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny kupujecie wózki nowe czy używane? Chcę kupić wózek który nowy kosztuje ok. 3 tysięcy, używany w dobrym stanie można kupić za około 1200-1300 jest to 3w1 więc wiadomo że nie posłuży nam zbyt długo, pewnie najdalej na lato będę musiała zmienić na lekką spacerówke i wydaje mi się że nie opłaca mi się na tak krótki okres kupować nowego, rodzina z kolei uważa, że lepiej kupić nowy i tańszy (w okolicach 1500zl) niż używany z tej akurat firmy z której chce. Średnio widzi mi się kupować wózek który mi się nie podoba. Co sądzicie?
Jeśli da się wszystko uprać, a podejrzewam ze tak to nie widzę problemu w używanym wózku. Tak jak piszesz będzie na krótko, skoro zamierzasz kupić inną spacerówkę. Zawsze możesz zawieźć do czyszczenia. Wiem, że piorą też wózki tam gdzie auta piorą.
A rodzice podchodzą do tego starą metodą. Nie ważne jaki byle miał 4 koła ;) jak to się mówi, a ty masz upatrzony i wymarzony. Wiec chyba w tym temacie się niestety nie dogadacie. Ja również kupiłabym używany, ale ten co mi się podoba :).

Ja szukam Cybex Priam. Sama spacerówka mnie interesuje. Do tego kupię nosidło cybexa.

Do góry