Moj faworyt i tez zamierzam kupić używanyAnex sport
reklama
Sabi32
Fanka BB :)
Sluchajcie, podoba mi sie wizualnie ten wozek...ale nigdy z ta firma nie miałam do czynienia, ktos cos?
Link do: Wózek Tako Omega Moonlight 3w1 - wielofunkcyjny bogata wersja
Dagaa11
Wiem, że koleżanka z pracy miała Tako 3w1, ale starszy model o chwaliła.Sluchajcie, podoba mi sie wizualnie ten wozek...ale nigdy z ta firma nie miałam do czynienia, ktos cos?
lucalew
Pytasz o sam fotelik samochodowy czy o ten do wózka? Foteliki samochodowe się wymienia zgodnie z waga dziecka i wzrostem. Pierwszy jest od 0 do bodajże 18 mcy. Musisz poczytać sobie. Taki jednocześnie do wózka też jest tylko na chwilę bo dziecko wyrasta i zmienia się na np. spacerowke no i wiadomo jakieś spacery w takim foteliku to na krótko bo dla dziecka lepsza jest gondola.Ja z tymi wozkami to jestem tak zielona, ze nie wiem co zrobie jak przyjdzie co do czego @HappyElephant czyli uzywasz fotelika do samochodu juz od poczatku? A on na ile wystarcza, kiedy trzeba zmienic jak z dzidzia sie zrobi klocus? A do wielu wozkow spacerowek mozna dokupic gondole?
lucalew
Ja miałam z synkiem z tej firmy i bardzo fajny, osobiście polecam.Sluchajcie, podoba mi sie wizualnie ten wozek...ale nigdy z ta firma nie miałam do czynienia, ktos cos?
Zuzanka1402
Pisałam do Ciebie wiadomości prywatne. Dostałaś?Sluchajcie, podoba mi sie wizualnie ten wozek...ale nigdy z ta firma nie miałam do czynienia, ktos cos?
Masz zdjęcie ośmiorniczki?
Doszedł przelew?
PatkaPatka
Ale dzisiaj zakupowy dzień..
Młodemu z h&m zamówiłam ciuszki, bodziaki na długi i krótki rękawek, spodenki, bluzę, mama narzeczonego zamówiła mu Szumisia z funkcją niani.. także nic tylko otwierać wino bezalkoholowe i opijać zakupy zdecydowaliśmy się na ten wózek, tylko muszę wytrwać do wypłaty, bo już jestem spłukana.. mam nadzieję, że jeszcze będzie aktualny
Młodemu z h&m zamówiłam ciuszki, bodziaki na długi i krótki rękawek, spodenki, bluzę, mama narzeczonego zamówiła mu Szumisia z funkcją niani.. także nic tylko otwierać wino bezalkoholowe i opijać zakupy zdecydowaliśmy się na ten wózek, tylko muszę wytrwać do wypłaty, bo już jestem spłukana.. mam nadzieję, że jeszcze będzie aktualny
Załączniki
Ostatnia edycja:
reklama
EklerkaDaria
Jeśli da się wszystko uprać, a podejrzewam ze tak to nie widzę problemu w używanym wózku. Tak jak piszesz będzie na krótko, skoro zamierzasz kupić inną spacerówkę. Zawsze możesz zawieźć do czyszczenia. Wiem, że piorą też wózki tam gdzie auta piorą.Dziewczyny kupujecie wózki nowe czy używane? Chcę kupić wózek który nowy kosztuje ok. 3 tysięcy, używany w dobrym stanie można kupić za około 1200-1300 jest to 3w1 więc wiadomo że nie posłuży nam zbyt długo, pewnie najdalej na lato będę musiała zmienić na lekką spacerówke i wydaje mi się że nie opłaca mi się na tak krótki okres kupować nowego, rodzina z kolei uważa, że lepiej kupić nowy i tańszy (w okolicach 1500zl) niż używany z tej akurat firmy z której chce. Średnio widzi mi się kupować wózek który mi się nie podoba. Co sądzicie?
A rodzice podchodzą do tego starą metodą. Nie ważne jaki byle miał 4 koła jak to się mówi, a ty masz upatrzony i wymarzony. Wiec chyba w tym temacie się niestety nie dogadacie. Ja również kupiłabym używany, ale ten co mi się podoba .
Ja szukam Cybex Priam. Sama spacerówka mnie interesuje. Do tego kupię nosidło cybexa.