reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Hej dziewczyny:-) :)! Witam się tylko przy kawce i jade zaraz na zakupy... Musze Mlodemu kalosze kupic na ten wyjazd z babcia. Z zeszlege roku założone kilka razy sa male a znowu deszcze zapowiadaja :(.

Kruszka dzięki za cynk na Smyka. Przejzalam juz. Kilka rzeczy mi się b. podoba :). Narazie ogladam...

Julianna wspólczuje szczerze... Wiem co to znaczy. Mialam tak z tym ze w poźniejszym etapie ciazy z synem. Więzadka i macina się rozciagaly... Odpoczywaj na ile się da.

Natka jak tam, lepiej juz?

Mnie z piersi nic nie leci poki co, ale sa zdecydowanie większe, pełniejsze i biustonosze juz tez nowe musiałam zakupić. Brzusio mam miękki. Ruchów jeszcze nie czuje :(...
Ktoś jeszcze nie czuje?

Spokojnego dnia :wink:.

Hej dziewczyny:-) :)! Witam się tylko przy kawce i jade zaraz na zakupy... Musze Mlodemu kalosze kupic na ten wyjazd z babcia. Z zeszlege roku założone kilka razy sa male a znowu deszcze zapowiadaja :(.

Kruszka dzięki za cynk na Smyka. Przejzalam juz. Kilka rzeczy mi się b. podoba :). Narazie ogladam...

Julianna wspólczuje szczerze... Wiem co to znaczy. Mialam tak z tym ze w poźniejszym etapie ciazy z synem. Więzadka i macina się rozciagaly... Odpoczywaj na ile się da.

Natka jak tam, lepiej juz?

Mnie z piersi nic nie leci poki co, ale sa zdecydowanie większe, pełniejsze i biustonosze juz tez nowe musiałam zakupić. Brzusio mam miękki. Ruchów jeszcze nie czuje :(...
Ktoś jeszcze nie czuje?

Spokojnego dnia :wink:.
Ja poczułam 2 razy delikatne puk puk (nawet nie mam pewności czy to to), od tygodnia cisza więc można powiedzieć że ja nie czuje jeszcze. Mamy dużo czasu, na pewno się doczekamy :)

Ja poczułam 2 razy delikatne puk puk (nawet nie mam pewności czy to to), od tygodnia cisza więc można powiedzieć że ja nie czuje jeszcze. Mamy dużo czasu, na pewno się doczekamy :)
Mam tak samo, po takim puk probowalam masowac, ale cisza [emoji17] ostatnio lozysko mialam na przedniej, moze dlatego. Za miesiac pewnie nie bedziemy mogly spac przez kopniaki [emoji4]

Jeszcze zadna znajoma po ciąży nie powiedziała, ze sa takie same, no ale... Mozemy miec zawsze nadzieje
emoji16.png
Szczęście w nieszczęściu dobrze, że przed ciąża mogłam szukać biustu pod mikroskopem bo nie wiem jakie miałabym teraz gdyby rozmiar wyjściowy był większy :D

A moja sie tak rozkopała ze od 2 dni i dzisiaj to kręci się puka , że jestem w szoku :D cudowne to jest , w końcu czuje jak to jest być w ciąży :D

Siedze na ali express i dostaje oczopląsu ;p

reklama
Do góry