Dobrze, ze dzis wizyta, daj znac [emoji110]Mam Tak samo. Mam dzisiaj wizyte zobaczymy co powie. Ja panikuje bo w poprzedniej ciazy oznaczalo rozwarcie.
reklama
Aguu..la
Fanka BB :)
Hej dziewczyny! Witam się tylko przy kawce i jade zaraz na zakupy... Musze Mlodemu kalosze kupic na ten wyjazd z babcia. Z zeszlege roku założone kilka razy sa male a znowu deszcze zapowiadaja .
Kruszka dzięki za cynk na Smyka. Przejzalam juz. Kilka rzeczy mi się b. podoba . Narazie ogladam...
Julianna wspólczuje szczerze... Wiem co to znaczy. Mialam tak z tym ze w poźniejszym etapie ciazy z synem. Więzadka i macina się rozciagaly... Odpoczywaj na ile się da.
Natka jak tam, lepiej juz?
Mnie z piersi nic nie leci poki co, ale sa zdecydowanie większe, pełniejsze i biustonosze juz tez nowe musiałam zakupić. Brzusio mam miękki. Ruchów jeszcze nie czuje ...
Ktoś jeszcze nie czuje?
Spokojnego dnia .
Kruszka dzięki za cynk na Smyka. Przejzalam juz. Kilka rzeczy mi się b. podoba . Narazie ogladam...
Julianna wspólczuje szczerze... Wiem co to znaczy. Mialam tak z tym ze w poźniejszym etapie ciazy z synem. Więzadka i macina się rozciagaly... Odpoczywaj na ile się da.
Mnie z piersi nic nie leci poki co, ale sa zdecydowanie większe, pełniejsze i biustonosze juz tez nowe musiałam zakupić. Brzusio mam miękki. Ruchów jeszcze nie czuje ...
Ktoś jeszcze nie czuje?
Spokojnego dnia .
Masz racje, ja rowniez sie nie nastawiam, najpierw niech wyjdą już te nasze zdrowe bobo [emoji4]Trzeba smarować masować haha ... ciekawe czy wgl bede karmić , chciałabym , ale z tym nigdy nie nie wiadomo
Jeszcze zadna znajoma po ciąży nie powiedziała, ze sa takie same, no ale... Mozemy miec zawsze nadzieje [emoji16]Nie strasz.. może będzie dobrze z tymi naszymi biustami
Aguu..la
Dziewczyny co myślicie? Jakieś opinie? Baby design dotty [emoji5]Zobacz załącznik 876577Zobacz załącznik 876578
Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Forum BabyBoom mobile app
Esterka mam pododny (innny kolor) po synu. Bardzo wygodny. Z tym ze cięzki.
PatkaPatka
Ja poczułam 2 razy delikatne puk puk (nawet nie mam pewności czy to to), od tygodnia cisza więc można powiedzieć że ja nie czuje jeszcze. Mamy dużo czasu, na pewno się doczekamyHej dziewczyny! Witam się tylko przy kawce i jade zaraz na zakupy... Musze Mlodemu kalosze kupic na ten wyjazd z babcia. Z zeszlege roku założone kilka razy sa male a znowu deszcze zapowiadaja .
Ktoś jeszcze nie czuje?
Spokojnego dnia .
Mam tak samo, po takim puk probowalam masowac, ale cisza [emoji17] ostatnio lozysko mialam na przedniej, moze dlatego. Za miesiac pewnie nie bedziemy mogly spac przez kopniaki [emoji4]Ja poczułam 2 razy delikatne puk puk (nawet nie mam pewności czy to to), od tygodnia cisza więc można powiedzieć że ja nie czuje jeszcze. Mamy dużo czasu, na pewno się doczekamy
PatkaPatka
Szczęście w nieszczęściu dobrze, że przed ciąża mogłam szukać biustu pod mikroskopem bo nie wiem jakie miałabym teraz gdyby rozmiar wyjściowy był większyJeszcze zadna znajoma po ciąży nie powiedziała, ze sa takie same, no ale... Mozemy miec zawsze nadzieje
motylkowelove
A moja sie tak rozkopała ze od 2 dni i dzisiaj to kręci się puka , że jestem w szoku cudowne to jest , w końcu czuje jak to jest być w ciąży
Siedze na ali express i dostaje oczopląsu ;p
Siedze na ali express i dostaje oczopląsu ;p
reklama
Dzieki za info, wszelkie rady mile widziane [emoji4] dom mam parterowy, wiec poki co wozek na plus.Esterka mam pododny (innny kolor) po synu. Bardzo wygodny. Z tym ze cięzki.