reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Hmm u mnie na prenatalnych pokazywał serduszko i puszczal jego bicie wyliczajac jak szybko bije :) u gin chyba nie było dzwieku ale ja zawsze jestem tak zafascynowana obrazem z badania ze pewnie Nawet bym nie uslyszla xD

Jejku mówicie o salach poporodowych 8osobowych :o szok nie wyobrażam sobie nawet 4 osobowej szczerze, chyba ze względu że ja po dwóch porodach byłam w sali jednoosobowej z łazienką i prysznicem (i to nasz jedyny szpital w mieście) no i mąż normalnie mógł być że mna w czasie odwiedzin

Ja w smyku kupiłam te rzeczy za 106zł to co na zdjęciach + jeszcze szamponik, dostałam 63zł rabatu.:)
A teraz jeszcze w lidlu będą super rabaty na ciuszki.
Zazdroszczę, ja będę w pl dopiero za 19 dni I to też w takim biegu że jeśli uda nam się cokolwiek dla najmniejszego kupić to bedziev cud a tutaj na razie nie po drodze po sklepach mi :(

Ja za wizytę z usg płacę 150 zł, wcześniej płaciłam 140, ale ciążowe mają swoje stawki. Natomiast za usg połówkowe 3d/4d będę płacić 280 zł.

W zeszłym tygodniu moja siostra urodziła synka, mojego chrześniaka :) Chciałam rodzić w tym samym szpitalu, bo jest wyremontowany i personel bardzo miły i opiekuńczy. Jednak co się okazało jest jeden ogromny minus! Ojciec dziecka nie może wchodzić na salę poporodową, a dziecko może zobaczyć z sali ogólnej.. przez szybę! Szpital przyjazny niemowlakom, rozumiem.. fajnie, że na sale nie pchają się tłumy obcych ludzi co chcą zobaczyć niemowlaka. Ale żeby kobieta po porodzie była zdana tylko na siebie i nie miała możliwości, żeby mąż z nią posiedział i wziął w ręce ich dziecko to dla mnie paranoja!
Nie mam doświadczenia w szpitalach, powiedzcie mi proszę czy to normalne? Spotkałyście się z czymś takim? Nie wyobrażam sobie, że mąż nie będzie mógł mnie wspierać przez te kilka dni po porodzie :/
Czy Twoje siostra miała cesarke?

reklama
Hej.

Za tydzien 9lipca mam wyznaczona amniopunkcje. Nifty zarówni moj lekarz jak i ten drugi od prenatylnych mi odradzili. Tylko amnio da pelny obraz. "Troche" się naczytałam przez ostatnie dni, dostałam tez sporo wsparcia na priv i ... Powiedzmy, ze jestem dobrej myśli. Wierze ze pesel w statystykach namieszal, zawyzyl ryzyko ale maleństwo jest zdrowe.
Trzymajcie za nas kciuki.
Pozdrawiam.

Na grupe na FB się nie zapisze bo niemam i niechce miec. Szkoda by bylo jakbyście stad zniknęły :-( :(...
Trzymwm kciuki żeby wszytsko było w porządku, musi być , dzieciaczki napewno rozwijają się prawidłowo i urodzą się całe zdrowe [emoji109][emoji110][emoji170]

Do góry