reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Jak się sprawdza? Zastanawiałam się czy nie kupić ale wyglądała na mało wypchana
Ja mam prównanie z tymi "drogimi", bo w pierwszej ciąży miałam taką z Motherhood za 160 zl i szczerze? Nie czuje różnicy ;) ta z biedry jest moim.zdaniem.dobrze wypchana, wygląda tak samo, no może jest odrobinę mniejsza :)

reklama
Witam was, ja po wizycie takiej zwyklej u mojego dr bo usg jutro i juz nie jestem taka wesola a wrecz przeciwnie, cos mi wyszlo zle w moczu i musze zrobic proby watrobowe :( teraz to sie dopiero mega boje i plakac mi sie chce.
Ja apetytu wciaz nie mam waga dalej stoi w miejscu eh.

Nie martw się infekcje w moczu są częste w ciąży z tego co wiem , doktor na pewno cos zapisze :)

Witam was, ja po wizycie takiej zwyklej u mojego dr bo usg jutro i juz nie jestem taka wesola a wrecz przeciwnie, cos mi wyszlo zle w moczu i musze zrobic proby watrobowe :( teraz to sie dopiero mega boje i plakac mi sie chce.
Ja apetytu wciaz nie mam waga dalej stoi w miejscu eh.
Poczekaj na wyniki prob watr. Rozumiem, ze sie martwisz!
Trzymam kciuki zeby bylo dobrze!

reklama
Do góry