reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Witam
Ja wstałam, wyprowadzilam psa na spacer, zaprowadzilam córkę do przedszkola i teraz idę znów spać. Ja dzisiaj chyba leniuchuje, zupę ogórkowa ugotowałam wczoraj więc obiad jest. A tak w ogóle to mam jakąś chęć na ogórki kiszone, macie jakieś zachcianki?????Czekam na dobre wieści od was po dzisiejszych wizytach.

Mnie kompletnie odrzuciło od świeżych warzyw, nie mogę oatrzeć na sałatę zieloną... nie wiem dlaczego tak mi to obrzydło :D a z zachcianek to non stop kanapki z serem i szynką... i zupy. I mam napady na ptasie mleczko :D ostatnio obrobiłam całe opakowanie w dwa popołudnia. A dziś na obiad zupa ogórkowa :-)

Oto nasze 8.5 cm dalej chlopczyka:) jestem przeszczesliwa:)

Załączniki

• 20180607_091229.jpg
    20180607_091229.jpg
    828,2 KB · Wyświetleń: 80
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry