Locja
Fanka BB :)
@Kacprysiowo daj znać co u Ciebie. Martwię się :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam
Ja wstałam, wyprowadzilam psa na spacer, zaprowadzilam córkę do przedszkola i teraz idę znów spać. Ja dzisiaj chyba leniuchuje, zupę ogórkowa ugotowałam wczoraj więc obiad jest. A tak w ogóle to mam jakąś chęć na ogórki kiszone, macie jakieś zachcianki?????Czekam na dobre wieści od was po dzisiejszych wizytach.
Dzień dobry :-) ja się zbieram do pracy, a o 15 prenatalne. Odezwę się z samymi dobrymi wiadomościami :-)
Ja znowi jak przed ciaza 0 warzyw tak teraz do kanapki sałata czy świeży ogórek dobre [emoji23]
Ja przed ciążą 2 miesiące przestałam jeść mięso. Jak tylko zaszłam w ciążę to szynki i mięsko poszło w ruch więc chyba organizm sam się doprasza i wie co jest najlepsze
Przepiękny kawałek chłopczyka i jaki już duży !!!! Moja kruszynka miała 6.21cm w 12t4dOto nasze 8.5 cm dalej chlopczyka jestem przeszczesliwa
U mnie dzisiaj 12+4 :-), ale nie martw się nao zapas :-) Miłego dnia :-*Trzymam kciuki ja mam jutro prenatalne ale nie wiem czy to nie za wcześnie (11+1). W razie czego skorzystam ze skierowania na prenatalne na nfz w kolejnym tygodniu. Miłego dzionka :-)