reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
@Ewelina1406 rozumiem, że jak kogoś znajdą to Ty już pracować nie będziesz i masz pracować dopóki Ciebie nie zastąpią? W takiej sytuacji ja bym nie miała dylematu co teraz robić ;)

Witam mamuśki po dłuższej przerwie, trochę mnie nie było ale praca, pierworodny i czas leci nieubłagalnie ale to w sumie nawet dobrze:)
Piszecie o upałach u mnie też dzis ma grzać, narazie jestem w pracy upału nie czuje zobacze co będzie jak wyjdę;)W tamtym tygodniu mialam usg genetyczne wyniki z krwi za dwa tyg no nie powiem troche stresu jest choć podczas samego gadania dr stwierdził ze wszystko wyglada ok. Miałam tez wizyte u swojej ginki i tu powiem wam ze mnie zaskoczyła bo juz wyparztyła u mego dzidziola pindolkao_Ow sensie że niby chłopak:errr::errr:zdziwiła mnie tym bo w poprzedniej ciązy ok 20 tygodnia mi określiła płeć, ma teraz niby lepszy sprzęt 3d ale w zasadzie nie nastawiałam się że tak szybko sie dowiem.Pow. co prawda że na nastepnej wizycie potwierdzi, wiec narazie synowi nie mówiłam tym bardziej, że marzy o braciszku, nie chce mu nadziei robic narazie w brzuszku jest poprostu dzidziuś;)
Pisałyście o wakacjach, my zrezygnowaliśmy z wyjazdu zagranicznego, byłoby to dla mnie za duzym stresem i chyba nie ogarnełabym tego dlatego wymyslimy cos w polsce, najlepiej jak najbliżej domu (czyt.mojej ginki;-) ;);-) ;))

@Ewelina1406 rozumiem, że jak kogoś znajdą to Ty już pracować nie będziesz i masz pracować dopóki Ciebie nie zastąpią? W takiej sytuacji ja bym nie miała dylematu co teraz robić ;)
Trzeba kogoś znaleźć, przeszkolić i jeszcze moja koleżanka by poszła na 2 tygodnie urlopu. Jak dobrze pójdzie to może od sierpnia będę na zwolnieniu...

reklama
Do góry