Anet29
Fanka BB :)
Wiem.... I chętnie bym tak zrobiła, ale jakbym rzuciła zwolnienie to koleżanka zostaje sama i pracuje po 12H...
Ale kolezanka ma za to placone zreszta napewno znajda zastepstwo.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiem.... I chętnie bym tak zrobiła, ale jakbym rzuciła zwolnienie to koleżanka zostaje sama i pracuje po 12H...
Hej ja to od paru dni jak osa jestem wszystko mnie denerwuje i drażni. Chyba czuje nie pokoj przed jutrzejsza wizyta . u mnie brzuch nie widoczny(rano plaska jak deska)chociaz przytylam. Mdlosci nadal mam potworne wieczorami i czuje sie strasznie oslabiona.jeszcze te upaly potworne.
Do pracy w sklepie nie walą drzwiami i oknami....Ale kolezanka ma za to placone zreszta napewno znajda zastepstwo.
No coz, niestety takie zycie. Kochana, dyplomu za to i tak nie dostaniesz. Wrocic po porodzie nie wricisz wiec po co masz sie meczyc?Wiem.... I chętnie bym tak zrobiła, ale jakbym rzuciła zwolnienie to koleżanka zostaje sama i pracuje po 12H...
Umowę mam do końca czerwca 2020.@Ewelina1406 a Ty co z tego będziesz mieć oprócz braku pracy?
Byliśmy u lekarza okazało się że angina na szczęście wczoraj na wieczór dostał antybiotyk i nurofen to jak z Olą się w końcu temperatura to już nie wróciła uf
Żeby zobaczyć płeć myślę że 17 t ok, tylko podobno w późniejszej ciąży lepiej podglądać maluszka w 3d 4d bo ma więcej ciałka i lepiej wyglada tak mi gin mówiła w poprzedniej ciąży. A z doświadczenia niewiem bo nie miałam chyba
Do pracy w sklepie nie walą drzwiami i oknami....
Ja już taka jestem, że o wszystkich myślę...no ale to juz problem pracodawcy najwyzej sam bedzie pracowal
Ja to.rozumiem, bo kazdy kto ma choc troche empatii w sobie ma zal do siebie, kiedy musi zistawic wszystko na glowie innych pracownikow. Tez mialam wyrzuty sumienia idac na l4, ale skoro lekarz tsk zadecydowal, bo tak bedzie lepiej dla mnie i fasolki, to nie mam zamiaru sie z nim sprzeczać.Ja już taka jestem, że o wszystkich myślę...