Tak mam dwóch chłopców Ty też?Blondii u Ciebie tez trzecie?
reklama
Totois30
Fanka BB :)
@Dagaa11 ale gin zmienil juz date porodu ze wzgledu na to ze ciaza mlodsza? Wyliczyl ktory tc z usg? To ten termin juz zostanie nawet jak przyspieszy to nie ze wzgledu na to ze dzidzia nadrobila, tzn na prenatalnych pewnie bedzie ten sam rozmiar, dopiero pozniej pojawiaja sie roznice, bo ja zaczynalam z data 10.12 ale po 2 usg w odstepie 2 tyg lekarz zmienil date na 5.12 powiedzial ze ciaza starsza 5 dni, na prenatalnych potwierdzil. Chyba mialam owu 14dc i zagniezdzenie moze szybciej a u Ciebie moze owu pozniej i dlatego mlodsza ciaza . ale to sie moze juz nie zmienic. Termin z usg najwazniejszy widzialam ze juz odpisalas w tym temacie ale juz nie poprawialam @EklerkaDaria a co to za opinie takie przerazajace, samej dr czy tego badania? To juz jutro super
A ja mam wciaz mdlosci tylko rzadziej i piersi bola tak samo..w sobote podjadlam bylo super a wczoraj znow troche podziubalam tylko:/
A ja mam wciaz mdlosci tylko rzadziej i piersi bola tak samo..w sobote podjadlam bylo super a wczoraj znow troche podziubalam tylko:/
Kacprysiowo
Moderatorka
Blondii tak mam dwoch chlopcow :-) az jestem ciekawa ktoz teraz u Nas zamieszkal :-)
Ewelina moze sie przeciazylas?
Anet29
Anet my mamy dwoch chlopcow :-) marzymy o corce :-) tez u Nas wchodzi 7 osobowka :-) w jakim wieku macie dzieci?
Trzymam kciuki za wizyty :-)
Tez bym chciala na wakacje poleciec samolotem, ale z dwohka naszych malcow jakos sobie tego nie wyobrazamy
Ja od 7 latam na szmacie, okna pomyte, lazienka wypucowana, sciane maluje bo mnie juz pasy na niej wkurzaly, poza tym koncepcja mi sie zmienila, ciekawe czy maz zauwazy ;-) stawiam ze nie ;-)
Moj mlodszy syn ma skore jak tarka, mogla bym ziemniaki na nim trzec, albo jest na cos uczulony albo ma azs... czas wubrac sie do alergologa.
Mlodsza 2 lata we wrzesniu starsza 4 lata w lipcu wiec idziemy po kolei co dwa lata porod a u was?
Anet29
My jedziemy nad polskie morze w lipcu
@Anet23 czemu teraz to dopiero życie wam się zmieni przy 3 dziecku? Mi najbardziej zmieniło się przy pierwszym, przy drugim zaczęło być więcej płaczu prania i doszły kłótnie dzieci hehe a teraz wydaje mi się że różnica będzie najmniejsza bo czasami tej dwójki nie mogę ogarnąć hehe
Bo musimy duzo pozmieniac, nowe auto, przemeblowac pokoj, starsza do przedszkola, nie wiem jak dam rade :/ np. zakupy zawsze wszyscy razem a teraz to juz ciezko bedzie hehe no i znowu zostawic trojke u babci to juz ich nie ogarnie haha. Czasem z dwojka mi ciezko no ale musimy sobie poradzic a pozniej tylko uwazac zeby nastepnego dzidzia nie bylo tylko ze to nie takie proste zwlaszcza przy mojej plodnosci
Jakbym czytała wręcz o sobie hehe znamy nasz los heheBo musimy duzo pozmieniac, nowe auto, przemeblowac pokoj, starsza do przedszkola, nie wiem jak dam rade :/ np. zakupy zawsze wszyscy razem a teraz to juz ciezko bedzie hehe no i znowu zostawic trojke u babci to juz ich nie ogarnie haha. Czasem z dwojka mi ciezko no ale musimy sobie poradzic a pozniej tylko uwazac zeby nastepnego dzidzia nie bylo tylko ze to nie takie proste zwlaszcza przy mojej plodnosci
Anet29
U mnie w tej chwili jest 29 stopni i bardzo dobrze czekalam na ta pogode wreszcie mi cieplo i bedzie mozna sukienke ubrac bo w tych legginsach to mi juz cisnie brzuch strasznie :/ ogolnie mdlosci tez juz mi sie zmniejszyly a jak sa to tylko wieczorem za to piersi wciaz bola a z apetytem tez roznie raz bym zjadla za chwilke juz nie mam ochoty hehe uroki ciazy
Dziewczyny stworzyłam tabelkę. Co o niej myślicie? Każda tu by mogła edytować sama swoje informacje
Wstępnie wygląda tak: (oczywiście można jeszcze pododawac ile kto ma dzieci już, o intuicji płci czy co tam byście chciały)
Link do: Grudniówki 2018
Wstępnie wygląda tak: (oczywiście można jeszcze pododawac ile kto ma dzieci już, o intuicji płci czy co tam byście chciały)
Link do: Grudniówki 2018
U nas 27stopni. Ja w ciazach nie znoszę upałów ale może dlatego że nie mam wtedy gdzie się i ochllodzic bo obecnie w domu mam 26,2 stU mnie w tej chwili jest 29 stopni i bardzo dobrze czekalam na ta pogode wreszcie mi cieplo i bedzie mozna sukienke ubrac bo w tych legginsach to mi juz cisnie brzuch strasznie :/ ogolnie mdlosci tez juz mi sie zmniejszyly a jak sa to tylko wieczorem za to piersi wciaz bola a z apetytem tez roznie raz bym zjadla za chwilke juz nie mam ochoty hehe uroki ciazy
reklama
Ewelina1406
Dzisiaj na pewno nie. Sobotę miałam ciężką w pracy... Dzisiaj wzięłam urlop, żeby iść do lekarza, ale nie czuję się komfortowo, bo jesteśmy z koleżanką we dwie i jak ja nie przyjdę, to ona musi pracować 12H...Blondii tak mam dwoch chlopcow :-) az jestem ciekawa ktoz teraz u Nas zamieszkal :-)